Mäklare Vellinge

Din mäklare i Vellinge

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Vellinge, Höllviken och Skanör hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Vellinge/Höllviken/Skanör har med sin omedelbara närhet till havet och pendlingsavstånd till hela Öresundsregionen vuxit till mycket mer än ett fritidsområde. Med möjlighet att bo nära några av Sveriges vackraste stränder och samtidigt ha nära till goda kommunikationer är Höllviken idag en av Skånes mest populära kustpärlor för permanentboende.

Våra mäklare i Vellinge

Mitt i centrala Skanör har vi vårt kontor. Här jobbar mäklare med över 30 års samlad erfarenhet av att förmedla bostäder i hela kommunen och tack vare deras expertis är vi idag marknadsledande i området. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Vellinge och dess olika områden, såsom Höllviken och Skanör. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Vellinge, Höllviken och Skanör? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Vellinge eller Skanör-Falsterbo? 

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Vellinge

Anders Thulin, mäklare på Erik Olsson. Område Skanör Falsterbo.

Anders Thulin

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Emma Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Live/Varvsstaden, Trelleborg.

Emma Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Vellinge

Tillbaka till toppen