Mäklare Vellinge

Din mäklare i Vellinge

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Vellinge, Höllviken och Skanör hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Vellinge/Höllviken/Skanör har med sin omedelbara närhet till havet och pendlingsavstånd till hela Öresundsregionen vuxit till mycket mer än ett fritidsområde. Med möjlighet att bo nära några av Sveriges vackraste stränder och samtidigt ha nära till goda kommunikationer är Höllviken idag en av Skånes mest populära kustpärlor för permanentboende.

Köpa eller sälja bostad i Vellinge

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Vellinge, Höllviken och Skanör om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Vellinge, Höllviken och Skanör? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu. 

Mitt i centrala Skanör har vi vårt kontor. Här jobbar mäklare med över 30 års samlad erfarenhet av att förmedla bostäder i hela kommunen och tack vare deras expertis är vi idag marknadsledande i området.

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen