Försäljning pågår
Eriksberg / Göteborg

K/V Atland

Fakta
Bostadsutvecklare
Nordr
Antal bostäder
91
Antal rum
1 till 5
Boyta
30 till 134
Priser
2 055 000 kr - 12 995 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerbostadshus
TIPSA

Säljstartat - välkommen på visning i visningsboden!

Välkommen till ett kvarter där det oväntade mötet är ledstjärna. Möten mellan människor och grannar, såklart, men lika mycket mellan skalor, färger, materialval, ljussättningar och funktioner. Ett kvarter som lånat sitt namn från Eriksbergs mekaniska verkstads sista fartyg. Här, på toppen av Eriksberg, skapar vi plats för dig som vill kunna känna stolthet över ditt kvarter. Där hemkänslan infinner sig redan vid porten och förstärks på den lekfullt utformade trädgården. Projektet kommer att innehålla en stor variation av lägenhetstyper. Alla med takhöjder om 2,7 till 4 m - och stora fönstervolymer. Högst upp i huset blir det sju rymliga och lyxiga Penthouse med fyra meter i takhöjd, braskamin och möjlighet att njuta av livet på väl tilltagna terrasser. Och var det någon som sa parknära? Intill K/V Atland planeras en lummig park.

Fakta
Bostadsutvecklare
Nordr
Antal bostäder
91
Antal rum
1 till 5
Boyta
30 till 134
Priser
2 055 000 kr - 12 995 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerbostadshus
TIPSA
Mäklare

Camilla

Johansson

Mäklare

  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

ERIKSBERG - GÖTEBORG

Det här är K/V Atland
Välkommen till ett kvarter där det oväntade mötet är ledstjärna. Möten mellan människor och grannar, såklart, men lika mycket mellan skalor, färger, materialval, ljussättningar och funktioner. Ett kvarter som lånat sitt namn från Eriksbergs mekaniska verkstads sista fartyg. Här, på toppen av Eriksberg, skapar vi plats för dig som vill kunna känna stolthet över ditt kvarter. Där hemkänslan infinner sig redan vid porten och förstärks på den lekfullt utformade trädgården. Och var det någon som sa parknära? Intill K/V Atland planeras en lummig park.

I Atland har du många möjligheter att hitta ett boende som passar dig. Alla lägenheter är unika med olika kvaliteter. Lägenheterna spänner mellan ett rum och fyra, alla med minst 2,7 meter i takhöjd förutom våning ett som har 2.90. Alla lägenheter har rejält tilltagna fönsterpartier och med en inredningsstil som du väljer själv innan inflytt. Variationen på lägenhetstyperna är stor och det kommer att finnas många treor och fyror att välja mellan.

Högst upp i huset blir det dessutom sju stycken Penthouse med 4 m i takhöjd och egna tilltagna terrasser!
Gör en intresseanmälan så får du löpande information om projektet!

www.kvatland.se

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen