Adam Simpson, mäklare på Erik Olsson. Område Ella Gård, Ella Park, Enebyberg, Skarpäng.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Adam Simpson:

Adam
Simpson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Ella Gård, Ella Park, Enebyberg, Skarpäng
Erfaren, professionell och engagerad


Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Redan från start har jag gått in med inställningen att jag inte är bättre än min senaste försäljning. Tack vare stor målmedvetenhet och ett brinnande intresse för människor har jag fått äran att sälja hundratals bostäder genom åren, ofta tack vare återvändande kunder eller via rekommendationer. Jag anser att Erik Olsson ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (118 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag vill varmt rekommendera Adam som mäklare, lyhörd, engagerad samt lugn och saklig. En stor resurs vid en budgivning vilket var fallet vid vår försäljning, jag är övertygad att vi ... genom Adams insatser säkrade över +15 % högre slutbud än om vi haft en mindre engagerad mäklare. Jag vill lämna mina varmaste rekommendationer för att anlita Adam! /Robert"

"Adam Simpson upplevde jag som en mycket trevligt och lugn person som gav ett tryggt och engagerat intryck. Han var tydlig med sin målbild och levde upp till mina förväntningar. Jag ... skulle verkligen rekommendera Adam till andra. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen