Christian Lindberg, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Lindberg:

Christian
Lindberg

Reg. Fastighetsmäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Med kunden i fokus

Ett par nomineringar jag är extra stolt över att ha fått: Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande mäklare och en av Göteborgs mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad, serviceinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna i mitt mäkleri för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda. Det i kombination med god rådgivning, hög tillgänglighet och ett omtänksamt sätt är mitt mål att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären.

Vill du ha en mäklare som lyckas få riktigt bra betalt för bostäderna som förmedlas, samt ger bästa möjliga service? Då är jag rätt mäklare för dig. Kontakta mig så förklarar jag hur vi kan göra din bostadsaffär till den bästa.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (273 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Han är fenomenal mäklare i alla möjliga tänkbara avseenden och vi tycker att han har gjort en gudomlig insats och ansats. Han ger användbar, konstruktiv feedback, är detaljerad, uttrycklig, ... ärlig, artig och vänlig. Vi anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet."

"Kunde inte ha hittat en bättre mäklare än Christian. Han gav input med sin kompetens och guidade oss samtidigt som han var otroligt lyhörd efter våra önskemål och noga med att uppfylla ... dom. Rekommenderar!! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen