Christian Lindberg, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Lindberg:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Christian
Lindberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Med kunden i fokus

Mina främsta styrkor som fastighetsmäklare är att jag har en positiv inställning, är en god människokännare, samt att jag har en fingertoppskänsla för affärer.

Med högt engagemang och noggrannhet strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Min professionalitet har gett många nöjda kunder genom åren och ett flertal som gärna kommer tillbaka. Tydlig information och god tillgänglighet är dessutom viktigt både för köpare och säljare.

Vill du ha en mäklare med ett lösningsorienterat arbetssätt i kombination med omtanke och hög kompetens? Då är jag rätt mäklare för dig!

Kontakta mig så förklarar jag hur vi kan göra din bostadsaffär till den bästa.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (379 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Han är fenomenal mäklare i alla möjliga tänkbara avseenden och vi tycker att han har gjort en gudomlig insats och ansats. Han ger användbar, konstruktiv feedback, är detaljerad, uttrycklig, ... ärlig, artig och vänlig. Vi anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet."

"Jätte nöjda med Christian! Han lyckas alltid lösa det där lilla extra, vi har sålt med Christian innan och det är alltid ett fint bemötande och han lyckas alltid leverera över förväntan! ... Gäller och välja rätt mäklare när marknaden är svag!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen