Christian Lindberg, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Lindberg:

Christian
Lindberg

Mäklare & Partner
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Om mig

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande mäklare och en av Göteborgs mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service? Då är jag rätt mäklare för er! Kontakta mig så förklarar jag hur vi går vidare i processen.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (153 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Han är fenomenal mäklare i alla möjliga tänkbara avseenden och vi tycker att han har gjort en gudomlig insats och ansats. Han ger användbar, konstruktiv feedback, är detaljerad, uttrycklig, ... ärlig, artig och vänlig. Vi anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet."

"Christian gjorde ett strålande jobb från start till mål, han satte rätt förväntningar tidigt i processen och var engagerad under hela perioden. Han har ett otroligt högt engagemang ... för sina kunder och man känner att man är i goda händer och därför också nöjd med resultatet. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen