, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Lindberg:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Christian
Lindberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Med kunden i fokus

Mina främsta styrkor som fastighetsmäklare är att jag har en positiv inställning, är en god människokännare, samt att jag har en fingertoppskänsla för affärer.

Med högt engagemang och noggrannhet strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Min professionalitet har gett många nöjda kunder genom åren och ett flertal som gärna kommer tillbaka. Tydlig information och god tillgänglighet är dessutom viktigt både för köpare och säljare.

Vill du ha en mäklare med ett lösningsorienterat arbetssätt i kombination med omtanke och hög kompetens? Då är jag rätt mäklare för dig!

Kontakta mig så förklarar jag hur vi kan göra din bostadsaffär till den bästa.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (417 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Han är fenomenal mäklare i alla möjliga tänkbara avseenden och vi tycker att han har gjort en gudomlig insats och ansats. Han ger användbar, konstruktiv feedback, är detaljerad, uttrycklig, ... ärlig, artig och vänlig. Vi anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet."

"Christian gav ett superproffsigt intryck redan från start. Han är lyhörd och har ordning och struktur där ingenting lämnas åt slumpen. Vårt samarbete har fungerat fläckfritt och jag ... kan varmt rekommendera att anlita Christian som mäklare."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen