Christian Lindberg, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Lindberg:

Christian
Lindberg

Mäklare & Partner
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Om mig

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande mäklare och en av Göteborgs mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service? Då är jag rätt mäklare för er! Kontakta mig så förklarar jag hur vi går vidare i processen.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (165 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Han är fenomenal mäklare i alla möjliga tänkbara avseenden och vi tycker att han har gjort en gudomlig insats och ansats. Han ger användbar, konstruktiv feedback, är detaljerad, uttrycklig, ... ärlig, artig och vänlig. Vi anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet."

"Inför mitt första möte med Christian hade jag för avsikt att träffa fler mäklare innan jag tog ett beslut, men jag behövde aldrig träffa fler mäklare för Christian kändes så självklar. ... Eftersom han kunde sälja in sig så bra hos mig kändes det också tryggt att han skulle kunna sälja in min lägenhet precis lika bra. Jag skulle vilja beskriva Christian som oerhört trevlig, genuin och ärlig med en talang för både människor och affärer, vilket i kombination med hans hårda arbete gör honom till en exemplarisk mäklare. Om jag säljer en bostad i Göteborg igen så säljer jag med Christian!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen