Felix Hasselberg, mäklare på Erik Olsson. Område Färjestaden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Felix Hasselberg:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Felix
Hasselberg

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Färjestaden
Trygghet, kunskap och engagemang

Med dig som kund i centrum

Med trygghet, kunskap och högt engagemang sätter jag alltid dig som kund i främsta fokus. Som fastighetsmäklare är min målsättning att din livs viktigaste affär inte bara blir din bästa, min förhoppning är att du som såväl säljare som köpare ska känna dig både trygg och nöjd med vårt samarbete. Med nöjda kunder kommer fler kunder, det är så jag haft förmånen att titulera mig som en av Sveriges mest anlitade villamäklare.

Varmt välkommen att kontakta mig idag så plockar vi tillsammans fram rätt verktyg för att optimera just din bostadsaffär.

Så här säger mina kunder om mig:

"Felix är en kompetent, driven och oerhört lättsam person som det är lätt att tycka om. Han gör det han ska och han gör det bra. Anlita honom om du ska sälja!’’

"Hela processen med försäljning av lägenheten präglades av tydlighet och stort engagemang från Felix sida. Jag fick kontinuerligt information om vad som var på gång och hur nästa steg såg ut. Jag kände mig trygg med Felix från dag 1. Jag är supernöjd!"

"Jag kan klart rekommendera Felix Hasselberg. Han hanterade säljprocessen på ett utmärkt sätt! Jag upplevde honom som mycket driven och flexibel samt hela processen som väldigt transparent. Jag är väldigt nöjd med hans arbete."

Jag finns alltid anträffningsbar via telefon, sms eller email för dig som söker högsta möjliga service. Vill du också bli en nöjd kund? Ring mig redan idag!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (100 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket trevlig, kunnig och lyhörd. Kan varmt rekommendera Felix. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen