Filip Stenbeck, mäklare på Erik Olsson. Område Sofia.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Filip Stenbeck:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Filip
Stenbeck

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Sofia
Professionell, målinriktad och lyhörd


Försäljningen av bostaden är för många den största ekonomiska affären du gör i sitt liv. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet är det min uppgift att också göra den till ditt livs bästa. För att lyckas är det viktigt att jag alltid finns lättillgänglig och är påläst. För mig är nöjda kunder viktigast av allt och det som driver mig framåt i mitt arbete.

Som bosatt på Södermalm, med många års erfarenhet inom försäljning och tidigare erfarenheter inom fastighetsmäkleri, så finns jag här för att skapa den bästa möjliga bostadsaffären för mina kunder. Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson-metod når en lyckad försäljning!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (67 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Filip är jättetrevlig och har ett proffsigt bemötande. Jag är så nöjd med hur han skött hela affären. "

"Det finns bara gott att säga om Filip Stenbeck. Om jag kan få ha honom som mäklare till alla mina framtida försäljningar så hade jag varit mer än nöjd. Han har varit otroligt lyhörd ... mot oss från start och hela tiden förstått våra behov och tankar. Vi har haft kontinuerlig kontakt där han har uppdaterat oss på allt som vi behövt veta så det har aldrig funnits några frågetecken från vår sida. Filip har varit målinriktag och jobbat hårt för att få det försäljningspris som vi hoppades på. Jag kommer rekommendera Filip till alla som letar efter en mäklare. Tack!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen