Gustav Larsson, mäklare på Erik Olsson. Område Haninge.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustav Larsson:

Gustav
Larsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Haninge
Om mig

Personliga kundrelationer, ärlighet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som man hittar hos mig som fastighetsmäklare
Arbetar som fastighetsmäklare i Haninge kommun. Född och uppvuxen i kommunen och känner därför starka band till att arbeta här för kunna vägleda köpare och säljare på bästa möjliga sätt för en trygg och framgångsrik affär.
Personliga kundrelationer, ärlighet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare. Under hela min uppväxt så har idrott och ishockey varit en stor del av mitt liv vilket jag kan applicera på mitt arbete som fastighetsmäklare då jag vet att resultat inte är något man får gratis. Utan de kräver lagarbete, struktur samt en rejäl vinnarskalle. Vilket visat sig passa bra i både min roll som fastighetsmäklare och inom mitt tidigare idrottande.
Att få hjälpa både köpare som säljare med deras livs affär och känna deras tacksamhet och glädje, är en känsla jag aldrig får nog av. Denna "segerkänsla" driver mig framåt och gör att jag lever med fastighets- och bostadsaffärer dygnet runt.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (100 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Gustav var väldigt engagerad och lyssnande från första minuten. Han kom med goda råd, var proaktiv i att förbereda och planera de olika steg i vår försäljning, höll alla sina löften. ... Gustav var alltid anträffar, och återkom snabbt med besked. Bästa mäklare! Gustav är mäklaren du ska anlita. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen