, mäklare på Erik Olsson. Område Sölvesborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Hansi Robertsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Hansi
Robertsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Sölvesborg
Hjälpsam, stor kunskap och mycket professionell

Jag har varit verksam i fastighetsmäklarbranschen över 26 år som fastighetsmäklare. Jag har förmedlat ca 2 500 bostäder av olika slag. Villor, fritidshus, tomter, bostadsrätter, nyproduktion, kommersiella fastigheter, lantbruksfastigheter och skogsfastigheter etc.

Under dessa år har många familjer och släkter återkommit som nöjda kunder. Jag har värderat tusentals bostäder och fastigheter, både åt privatpersoner, banker, försäkringsbolag och företag. Två gånger har jag varit på topp 10-listan i Sverige och flertal gånger topp 20 i Sverige. Senast 2020 kom jag på plats nr 14 i Sverige och 2021 topp 20 Sverige.

Jag har löpande under mina år som fastighetsmäklare genomgått flertalet olika utbildningar inom min bransch som ledarskapsutbildning, Affärsskolan och Certifierad Nyproduktion. Jag tycker fortfarande att det är roligt och inspirerande att göra affärer efter alla dessa år! Under åren har jag följt kommunens utveckling med nya bostadsområden, utveckling av infrastruktur och sett hur populärt Sölvesborgs kommun har blivit.

Jag förmedlar alla typer av bostäder och fastigheter. Varmt välkomna att diskutera din bostad med mig!

rating_star_icon
4,6/5 i betyg (28 omdömen)

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen