Johanna Mjöfors, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö, Trelleborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johanna Mjöfors:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Johanna
Mjöfors

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Malmö, Trelleborg
Driven, strukturerad och tävlingsinriktad!

Att vara mäklare ser jag som en livsstil och det är fantastiskt roligt! Jag är driven, målmedveten och engagerad och får många följdaffärer och rekommendationer.
Hårt arbete och ett stort kundfokus ligger bakom mina framgångar. Jag började min mäklarkarriär på en annan firma där jag utnämndes till årets mäklare 2015 och där jag även arbetade som kontorschef på Dockankontoret i Malmö.
Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål, egenskaper jag själv hade värdesatt som säljare. Målet är ha nöjda kunder och att erbjuda en kvalitativ mäklartjänst under hela processen!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (243 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Engagerad mäklare som väger in alla aspekter och detaljer inför en försäljning. Yrkesmässighet av högsta grad med oslagbart renommé. Rekommenderas!"

"Johanna är den i särklass bästa mäklare jag träffat under de senaste 20-30 åren - och jag har träffat/arbetat med många - både privat och professionellt! Hon är djupt engagerad i sitt ... arbete och utför det professionellt. Hennes råd och skicklighet är på topp - hon är en "fighter" som uppnår fantastiska resultat med entusiasm och skicklighet. Som person är hon underbar och ett nöje att arbeta med - på en skala från 0-10 ger jag den 12!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen