Johanna Mjöfors, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö, Trelleborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Johanna Mjöfors:

Johanna
Mjöfors

Mäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Malmö, Trelleborg
Driven, strukturerad och tävlingsinriktad!

Att vara mäklare ser jag som en livsstil och det är fantastiskt roligt! Jag är driven, målmedveten och engagerad och får många följdaffärer och rekommendationer.
Hårt arbete och ett stort kundfokus ligger bakom mina framgångar. Jag började min mäklarkarriär på en annan firma där jag utnämndes till årets mäklare 2015 och där jag även arbetade som kontorschef på Dockankontoret i Malmö.
Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål, egenskaper jag själv hade värdesatt som säljare. Målet är ha nöjda kunder och att erbjuda en kvalitativ mäklartjänst under hela processen!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (190 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Engagerad mäklare som väger in alla aspekter och detaljer inför en försäljning. Yrkesmässighet av högsta grad med oslagbart renommé. Rekommenderas!"

"Johanna är en grym mäklare med en härlig energi. Lyhörd, positiv och och ödmjuk samtidigt som hon är rak och tydlig. Johanna är professionell från start, har ett stort kontaktnät, ... återkopplar och agerar snabbt. Jag har känt mig trygg i hela processen och är en supernöjd återkommande kund som varmt rekommenderar Johanna. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen