Jörgen Lundgren, mäklare på Erik Olsson. Område Älta.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jörgen Lundgren:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Jörgen
Lundgren

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Älta
Om mig

Att endast arbeta i Nacka kommun och där mitt huvudsakliga fokusområde är Älta, är något jag trivs väldigt bra med och det har jag gjort sedan 2000. Det ger mig en stor fördel, då jag har skapat ett brett kontaktnät och även har god lokalkännedom om alla olika områden, skolor och kommunikationer osv.

Jag har sedan 1997 arbetat som fastighetsmäklare och är vidare en utmärkt kommunikatör och har en gedigen erfarenhet där jag utvecklat en unik förståelse för fastighetsmarknaden och dess trender.

Sammanfattningsvis är jag en trygg, noggrann, lugn och pedagogisk fastighetsmäklare med en lång erfarenhet och med ett stort engagemang för mina kunder. Mina återkommande kunder är ett bevis på det förtroende och lyckade affärer jag levererar i mitt arbete.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (55 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mäklaren är trevlig och kompetent. Vi hade höga förväntningar gällande prisbilden. Någonstans finns dock känslan att vi kunde ha fått mer betalt för huset men vi valde att slutföra ... affären nu istället för att lägga ut på nytt om ett par månader. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen