Linnéa Almbring Vahlberg, mäklare på Erik Olsson. Område Centrum, Tingvalla, Klara, Haga och Bryggudden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Linnéa Almbring:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Linnéa
Almbring

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Centrum, Tingvalla, Klara, Haga och Bryggudden
Målmedveten, lyhörd och transparent

Mitt namn är Linnéa Almbring Vahlberg och jag arbetar som fastighetsmäklare med fokus på bostadsrätter i Karlstad. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar genom hög kvalitet, ett stort engagemang och personlig service. Tillsammans med Erik Olsson och dess framgångsrika försäljningsmetod kan jag erbjuda en trygg bostadsaffär med hög kvalitet. Jag brinner för att uppfylla människors bostadsdrömmar och som mäklare är jag lyhörd och noggrann i varje affär. Eftersom alla bostäder är unika anpassar och skräddarsyr jag alltid min tjänst efter just era behov och önskemål.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte där vi kan prata om just era möjligheter för en lyckad affär och låta mig tillsammans med Erik Olsson ge dig bäst betalt!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (66 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Otroligt proffsigt skött igenom hela processen och väldigt lyhörd för mina åsikter och frågor vilket gjorde att allting kändes väldigt tryggt. Väldigt snabb med återkoppling och kommunikation ... både angående ny information om försäljning eller när det var jag som ställde frågor."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen