Maja Ristic Johnsson, mäklare på Erik Olsson. Område Bellevue Sjösida, Fridhem, Nya Bellevue, Rosenvång och Solbacken.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Maja Ristic Johnsson:

Maja
Ristic Johnsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Bellevue Sjösida, Fridhem, Nya Bellevue, Rosenvång och Solbacken
Högpresterande och noggrann!


Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1999 och brinner fortfarande för mitt arbete. Det är mer en livsstil för mig eftersom jag får göra det jag tycker är roligast. Många bollar i luften, mötet med alla olika typer av människor och tillsammans med dem vägleda dem igenom deras livs största affär.
Arbetar man med det bästa man vet syns det tydligt på resultatet. Det är därför jag till största delen arbetar med återkommande kunder, rekommendationer och framförallt bygger långsiktiga relationer.
En bekräftelse på detta var när jag fick utmärkelsen årets mäklare 2016 på ett konkurrerande företag, samt presterade topp tre i Malmö. Något som starkt motiverar mig att fortsätta prestera och bli ännu bättre framöver!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (194 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Maja är en mycket erfaren, lyhörd och målinriktad mäklare, som får saker att hända. Hennes insats präglas av hög tillgänglighet, en blick för vilken köpare som är den rätta och förmågan ... att fånga rätt tillfälle. Hon omger sig med ett nätverk av högklassiga medarbetare, varav Evelina Linder måste framhållas. Dessutom har hon kontakter som får saker att hända med t ex styling. Men över allt annat måste hennes tydliga och sanna engagemang för att få till en lyckad försäljning framhållas. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen