Mikael Rantala, mäklare på Erik Olsson. Område SoFo, Södermalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Mikael Rantala:

Mikael
Rantala

Mäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
SoFo, Södermalm
Professionell, förtroendeingivande och trygg

Jag är en driven och resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare, som med största lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga med sitt bostadsbyte. Genom att vara tillgänglig och lyhörd skapar jag långa och spännande kundrelationer genom att bli rekommenderad vidare av mina fantastiska kunder. Som kund hos mig kan man förvänta sig 100% professionellt arbete genom hela processen och att få det högsta slutpriset.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (111 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Min upplevelse av Mikael är att han är mycket trygg och proffsig i sin profession vilket förstås gjort att jag också känt mig trygg genom hela affären vilket varit mycket viktigt för ... mig. Att han dessutom är väldigt trevlig och glad och lätt att få kontakt med gör att jag med det varmaste kan rekommendera honom till andra som går i säljartankar"

"Mikael är professionell och inkännande och jag skulle rekommendera honom till alla jag känner. Han svarade på alla mina frågor med ett leende och fick mig att känna mig trygg genom ... hela processen. Förutom att försäljningen gick smidigt så var Mikael också härlig och gjorde försäljningen kul! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen