, mäklare på Erik Olsson. Område Alingsås.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Niklas Knudsen:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Niklas
Knudsen

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Alingsås
Om mig

Att förmedla någons hem är ett hedervärt uppdrag. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004. Sedan dess har jag slipat och lärt mig att anpassa mäklartjänsten efter situationen, för att tillsammans med kunden uppnå gemensamt uppsatta mål för affären. Många gånger är det en önskan om att få maximalt betalt för sin bostad, vilket jag är mest van att jobba utefter. Men ibland finns det andra viktiga parametrar att ta hänsyn till, vilket jag inte känner mig främmande inför. Att ge kunderna service, engagemang och rådgivning för att både köpare och säljare ska vara helnöjda är alltid i fokus.

Att på ett ödmjukt och innovativt sätt sälja bostäder är min specialitet. Och alla vill jobba med någon man tycker om, det är då man uppnår det bästa resultatet. Så vill ni ha en erfaren och driven mäklare med siktet inställt på prisrekord och ha trevligt på vägen dit, så kontaktar ni mig.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (111 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Sedan första mötet med Niklas har vi anlitat Niklas för tre försäljningar och vid varje tillfälle överträffar han våra förväntningar. Vi rekommenderar Niklas till vänner och bekanta ... som "den enda tänkbara mäklaren för en lyckad, effektiv och enkel försäljning"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen