Niklas Knudsen
, mäklare på Erik Olsson. Område Hisingen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Niklas Knudsen :

Niklas
Knudsen

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Hisingen
Om mig

Att förmedla någons hem är ett hedersvärt uppdrag, jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004. Sedan dess har jag slipat och lärt mig anpassa mäklartjänsten efter situationen för att med kunden uppnå gemensamt uppsatta mål för affären. Många gånger är det önskan om att få maximalt betalt, vilket jag är mest van att jobba utefter, men ibland finns det andra viktiga parametrar att ta hänsyn till vilket jag inte känner mig främmande inför. Att ge kunderna service, engagemang och rådgivning för att både köpare och säljare ska vara helnöjda är alltid i fokus.

Att ödmjukt och innovativt sälja är min specialitet, alla vill jobba med någon man tycker om, det är då man når bästa resultat. Så vill ni ha en erfaren, driven mäklare med siktet inställt på prisrekord och ha trevligt på vägen dit, så kontaktar ni mig.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (65 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Sedan första mötet med Niklas har vi anlitat Niklas för tre försäljningar och vid varje tillfälle överträffar han våra förväntningar. Vi rekommenderar Niklas till vänner och bekanta ... som "den enda tänkbara mäklaren för en lyckad, effektiv och enkel försäljning"

"Vår Mäklare tog sig tid och förklarade försäljningsgången på ett bra sätt. Vi kunde alltid kontakta mäklaren med våra funderingar och fick alltid snabba svar!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen