Rebecka Persson, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rebecka Persson:

Rebecka
Persson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Kungsholmen
Årets Rookie 2013 Sverige!


Jag är en av de mest anlitade mäklarna på Kungsholmen, och då särskilt på Kungsklippan. Att anlita en specialiserad förening- och områdesmäklare är den största fördelen du som säljare kan ha när du ska sälja din bostad. Jag känner till de bästa restaurangerna, hur du snabbast tar dig till centralstationen och var du köper den härligaste blombuketten till din käresta. Konsten att sälja bostäder kan många, men att skapa lyckade affärer med fantastiska slutpriser är få förunnat.

Som föreningsmäklare drivs jag av att konstant försöka slå mitt senaste försäljningsrekord i föreningen. Målet är att både säljare köpare ska känna sig så nöjda att de tänker på mig vid nästa flytt. Ambitionen är att vara din mäklare genom tiden - idag och imorgon.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (19 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Skall vi sälja igen väljer vi Rebecka Persson för tredje gången. Kunnig, påläst, stor områdeskännedom, lyhörd för önskemål, kundvänlig både för säljare och köpare, lätt att få kontakt ... med, återkommer vid lämnat meddelande, driven på ett positivt sätt, härlig inställning till uppdraget, glad samt mycket resultatinriktad. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen