Sarah Tveit, mäklare på Erik Olsson. Område Majorna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sarah Tveit:

Sarah
Tveit

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Majorna
Vill du ha en trygg bostadsaffär?


Går du i säljtankar och letar efter en fastighetsmäklare med gedigen erfarenhet av just försäljning? Mina kunder beskriver mig ofta som lyhörd, bra på att ta tillvara på önskemål och hitta möjligheter både i det "lilla" och "stora". Att jag byggt upp ett förtroende och skapat känsla av trygghet genom hela affären är även något som de lyfter fram. Mitt mål är alltid att leva upp till mina kunders förväntningar. Det är det minsta DU som kund kan begära och inget annat är tillräckligt för mig.

Tillsammans med Erik Olsson metoden kommer jag hjälpa er att få Bäst Betalt för er bostad. Kontakta mig så berättar jag mer.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (68 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Är jättenöjd med valet av mäklare. Sara är driven, lätt att få tag på och tydlig i sin kommunikation. Fick bra återkoppling under hela processen. Sara använde sig av en jätteduktig ... fotograf. Är supernöjd med bilderna i annonsen. Rekommenderar Sara varmt till dig som letar efter en mäklare."

"Sarah är mycket kompetent, lyhörd, social och kunnig. Hon är mycket duktig på att förhandla med intressenter vilket gör att alla känner sig trygga. Jag kan verkligen rekommendera henne! ... "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen