Shawn George, mäklare på Erik Olsson. Område Nacka.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Shawn George:

Fokusområde:
Nacka
Driven, engagerad och perfektionist

Går du i säljtankar?

För många är byte av bostad den största affären i livet och min uppgift är att göra den till Ert livs bästa affär.

I min roll som mäklare är målet att Ni ska känna Er trygga och nöjda genom hela processen, och som en obotlig vinnarskalle så ser jag till att optimera förutsättningarna för att uppnå högsta möjliga slutpris och att ingenting lämnas åt slumpen.

Jag beskrivs ofta som ¨driven¨, ¨positiv¨ och ¨professionell¨ av mina kunder och visningsbesökare. Genom att ständigt vara påläst och närvarande med mina kunders behov i fokus, jobbar jag alltid för att överträffa era samt mina egna förväntningar.

Med erfarenheter från en lång karriär inom försäljning och service samt väldigt god lokalkännedom i kombination med mitt intresse för bostadsmarknaden och affärer är jag övertygad om att jag kan maximera försäljningen av Er bostad.

Välkomna att höra av er för att göra ert livs bästa bostadsaffär!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (14 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Shawn George är mycket professionell, engagerad och kompetent. Anlitade honom när min lägenhet skulle säljas. Vi hade ett mycket bra samarbete under hela processen, från start till ... kontraktsskrivning med köparen. Jag kan verkligen rekommendera Shawn som fastighetsmäklare. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen