, mäklare på Erik Olsson. Område Linné, centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Torbjörn Berglund:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Torbjörn
Berglund

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Linné, centrala Göteborg
Sveriges nöjdaste kunder!

Med ett nöjdkundindex på 9,76 av 10,00, högst snitt av samtliga ca 130 mäklare på hela Erik Olsson i Sverige, har jag fått utmärkelsen "Årets Mäklare - nöjdaste kunder". En utmärkelse jag är mycket stolt över och ett bevis på att mitt engagemang ger resultat!

Jag ger alltid 110% och med stor passion för försäljning och mäkleri kommer jag se till att även du kommer få dina förväntningar överträffade.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (204 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag vill varmt rekommendera min mäklare, Torbjörn, som gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min bostadsrätt. Från första kontakten till avslutad affär har hela processen varit ... smidig och professionell. Torbjörns engagemang och kunnande imponerade på mig från start, och jag kände mig trygg genom hela försäljningen. För det första var Torbjörn mycket noggrann med att förstå mina behov och förväntningar. Han tog sig tid att gå igenom varje detalj av försäljningsprocessen och förklarade allt på ett sätt som var lätt att förstå. Den personliga kontakten och omsorgen gjorde att jag kände mig viktig och värdesatt som kund. Marknadsföringen av min bostadsrätt var utomordentlig. Torbjörn såg till att bostaden presenterades på bästa möjliga sätt, både genom professionella fotografier och en välskriven beskrivning. Annonseringen nådde ut till en bred publik, vilket resulterade i stort intresse. Under visningarna var Torbjörn otroligt professionell och engagerad. Han tog sig tid att prata med varje spekulant, svarade på deras frågor och lyfte fram bostadens bästa sidor på ett trovärdigt sätt. Jag fick löpande återkoppling om hur visningarna gick och vilken feedback som kom in, vilket gjorde att jag hela tiden kände mig delaktig i processen. Även efter att kontraktet var skrivet fortsatte Torbjörn att vara tillgänglig och hjälpsam. Han bistod med råd och hjälp kring de praktiska detaljerna inför tillträdet, vilket var ovärderligt för mig. Torbjörn har verkligen visat att han är en mäklare som bryr sig om sina kunder och strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat. Jag kan inte nog tacka honom för det utmärkta arbete han gjort och rekommenderar honom varmt till alla som står inför en bostadsförsäljning. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen