, mäklare på Erik Olsson. Område Göingegården, Lugnet, Trönninge.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Urban Ackre:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Urban
Ackre

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Göingegården, Lugnet, Trönninge
Kunnig, engagerad och positiv

Det som tilltalar mig med att vara fastighetsmäklare är framförallt kundrelationerna och de olika objektens möjligheter, där jag har nytta av mitt intresse för och min erfarenhet av försäljning, förhandling, renovering och byggnation.

Jag har sen tidigare erfarenhet av att bygga goda kundrelationer tack vare min bakgrund som såväl säljare som målare och mitt fokus är att vara lyhörd för kundernas olika önskemål. Centrala verktyg för mig i min roll som mäklare är: kunskap, engagemang och entusiasm.

Jag drivs av en stark vilja att du ska kunna göra ditt livs, kanske viktigaste affär, med så bra förutsättningar det någonsin går.

Kom gärna in till kontoret, på en kopp kaffe, eller slå en signal, så kan vi prata lite om hur jag kan hjälpa dig att göra en bättre och tryggare bostadsaffär vare sig du ska köpa eller sälja.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (82 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag är oerhört nöjd med de tjänster som tillhandahållits av Erik Ohlsson Fastighetsförmedling, och i synnerhet vill jag framhäva Urban som har utfört sitt arbete på ett enastående ... professionellt sätt. Från första stund infann sig en känsla av trygghet, mycket tack vare Urbans lugna natur och hans uppmärksamhet på detaljer. Urban har visat stor flexibilitet och lyhördhet genom att arrangera visningar även utanför ordinarie arbetstider och har varit tillgänglig för snabba svar under helger. Det är tydligt att han har ett brinnande engagemang för sitt arbete och hans expertis reflekterar hans omfattande erfarenhet inom bransch. Detta engagemang speglar sig även i samarbetet inom byrån. Erik Ohlsson Fastighetsförmedling har under vårt samarbete visat förmågan att vara flexibla, där även andra mäklare vid behov har trätt in och uppvisat lika hög professionell standard. Jag är djupt tacksam för att vi fick Urban som vår huvudmäklare vid försäljningen av vår fastighet och kan helhjärtat rekommendera både honom och Erik Ohlsson Fastighetsförmedling. Det har varit en enastående upplevelse att samarbeta med Urban och hans team."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen