Urban Ackre, mäklare på Erik Olsson. Område Göingegården, Lugnet, Trönninge.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Urban Ackre:

Urban
Ackre

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Göingegården, Lugnet, Trönninge
Öppen, engagerad och positiv

Kärleken tog mig till Varberg, för några år sen, och då upptäckte jag också vilken fantastisk, trevlig kommun det är, att bo och verka i!

Det som tilltalar mig med att vara fastighetsmäklare är framförallt kundrelationerna och de olika objektens möjligheter, där jag har nytta av mitt intresse för och min erfarenhet av renovering, målning och byggnation.
Jag har, sen tidigare, erfarenhet av att bygga goda kundrelationer, genom min bakgrund som såväl säljare som målare och mitt fokus är att vara lyhörd för kundernas olika önskemål. Centrala verktyg för mig i min roll som mäklare är: kunskap, engagemang och entusiasm.
Jag drivs av en stark vilja att du ska kunna göra ditt livs, kanske viktigaste, affär, med så bra förutsättningar det någonsin går.
Kom gärna in till kontoret, på en kopp kaffe, eller slå en signal, så kan vi prata lite om hur jag kan hjälpa dig att göra en bättre och tryggare bostadsaffär.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (32 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi upplevde Urban lyhörd, engagerad och ödmjuk i våran försäljning. Jobbade effektivt vilket var skönt samt svarade på de frågor vi hade snabbt och tydligt."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen