Fri värdering och få 500 kr hos Nordic Nest

De små detaljerna gör stor skillnad i din bostadsaffär

Som tack för att vi får besöka din bostad och ge goda råd om hur du kan höja värdet inför en kommande försäljning, bjuder vi på ett presentkort på Nordic Nest till ett värde av 500 kr. Ett tillfälle att unna dig något fint till hemmet.

Boka en fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Med en oöverträffad noggrannhet hos våra mäklare bidrar vi med ett hantverk som skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär. Vi kallar det för Erik Olsson-metoden. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundernas förväntningar i en försäljning som i slutändan också ger bäst betalt. För våra kunder innebär det en trygg och positiv upplevelse i ett av livets viktigaste skeden. Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Om Nordic Nest

Nordic Nest är en inredningsbutik på nätet med passion för skandinavisk designtradition. Deras mål är att hjälpa människor att skapa hem att älska. Här hittar du över 30 000 inredningsprodukter från fler än 200 varumärken, bland annat Iittala, &tradition, Ferm Living, GUBI, Muuto, House Doctor och Rörstrand. Till Nordic Nest!

Villkor 

Erbjudandet gäller för de som bokar ett värderingsmöte senast den 31 maj 2022 via denna kampanjsida. Du ska inte ha värderat bostaden under de senaste 6 månaderna med oss på Erik Olsson. Gäller ej för de kunder som redan har uppdrag igång. Erbjudandet gäller i samtliga städer där det finns ett aktivt Erik Olsson-kontor. Värdet för premien är 500 kr. 

Tillbaka till toppen