Du får en fri värdering och 500 kr hos Nordic Nest

Även små detaljer gör stor skillnad i din bostadsaffär

Som tack för att vi får besöka din bostad och ge goda råd om hur du kan höja värdet inför en kommande försäljning, bjuder vi på ett presentkort på Nordic Nest till ett värde av 500 kr. Ett tillfälle att unna dig något fint till hemmet.

Boka en fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare arbetar noggrant och metodiskt efter en väl genomtänkt och strukturerad mäklartjänst där deras skickliga hantverk ger kunderna de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär. Vi kallar det för Erik Olsson-metoden. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap, engagemang och service överträffar vi kundernas förväntningar med trygga bostadsförsäljningar där våra kunder dessutom får bäst betalt. Allt vi gör är för att maximera chansen att våra kunder skal få trygga bostadsaffärer med bäst betalt. Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Om Nordic Nest

Nordic Nest är en inredningsbutik på nätet med passion för skandinavisk designtradition. De vill hjälpa människor att skapa riktigt trivsamma hem att älska. Här hittar du över 30 000 inredningsprodukter från fler än 200 varumärken, bland annat Iittala, &tradition, Ferm Living, GUBI, Muuto, House Doctor och Rörstrand. Till Nordic Nest!

Villkor 

Erbjudandet gäller för dig som bokar ett värderingsmöte senast den 31 december 2022 via denna kampanjsida. Du ska inte ha värderat bostaden under de senaste 6 månaderna med oss på Erik Olsson. Gäller ej för de kunder som redan har förmedlingsuppdrag igång med oss. Erbjudandet gäller i samtliga städer där det finns ett aktivt Erik Olsson-kontor. Värdet för premien är Premien är värd 500 kr. 

Tillbaka till toppen