Boka fri värdering av din bostad så får du 500 kr hos Nordic Nest

Även små detaljer gör stor skillnad i din bostadsaffär

Som tack för att vi får komma hem till dig för att värdera din bostad och berätta hur du kan höja värdet på den inför en försäljning, bjuder vi på ett värdebevis på 500 kr hos Nordic Nest så du kan passa på att unna dig något fint till hemmet.

Boka en fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare arbetar metodiskt efter en väl genomtänkt och strukturerad mäklartjänst. Vi kallar det för Erik Olsson-metoden. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap, engagemang och service gör vi allt vi kan för att maximera chansen att våra kunder får bäst betalt i en trygg bostadsaffär. Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Om Nordic Nest

Nordic Nest är en inredningsbutik på nätet med passion för skandinavisk designtradition. Nordic Nest vill hjälpa människor att skapa riktigt trivsamma hem att älska. Här hittar du över 30 000 inredningsprodukter från fler än 200 varumärken som Iittala, &tradition, Ferm Living, GUBI, Muuto, House Doctor och Rörstrand. Till Nordic Nest!

Villkor 

Erbjudandet gäller om du genomför ett värderingsmöte senast den 30 november 2023 via denna kampanjsida förutsatt att du inte har värderat bostaden med oss på Erik Olsson under de senaste 6 månaderna eller redan har ett förmedlingsuppdrag med oss. Erbjudandet gäller där Erik Olsson Fastighetsförmedling förmedlar bostäder. Värdebeviset är värt 500 kr. 

Tillbaka till toppen