Intresseanmälan utlandsprojekt

Intresseanmälan

 Erik Olsson bjuder in till ett webinar där vi tillsammans med Familjens Jurist översiktligt går igenom juridiken om att köpa, sälja och äga en bostad i Spanien och där TM presenterar nybyggda projekt längs med den spanska medelhavskusten. Missa inte chansen att delta i ett webinar om din framtida Spanien-bostad!

TM Real Estate Group är Spaniens ledande byggfirma av semesterbostäder på den spanska medelhavskusten, från Costa Blanca och ner till Costa del Sol via Almeria. De har också projekt på natursköna Mallorca. 

Efter vårt webinar har du möjlighet att ställa frågor till experter inom sektorn. Du kan boka möte för att se vilka bostäder som finns och som passar dina behov. Du kan även få mer information angående bokning av visningsresor eller kanske rent av boka en videovisning redan nästa dag med svensktalande personal på plats i Spanien?

Vill du bo i Spanien? Skulle du vilja veta vilket område som passar dig bäst? Anmäl dig till vårt webinar och missa inte chansen att se och upptäcka alla projekt på Medelhavskusten. 

Webinaret hålls digitalt den 1 februari 2022 kl. 18.00 till 20.00. Du kommer att få en länk till webinaret via mail.

✶ Obligatoriska fält

 

Familjens Jurist

När du köper bostad utomlands är det extra viktigt att du är insatt i de juridiska konsekvenserna så att allt blir som du har tänkt. Tillsammans med vår samarbetspartner Familjens Jurist, som är experter på familje- och bostadsjuridik, hjälper vi dig att ordna juridiken som behövs om du köper, äger eller säljer bostad utomlands.

Erbjudande

Inför ditt köp av bostad i Spanien erbjuder vi dig ett fast pris om 4 295 kr på rådgivning samt upprättande av ett testamente.

Om ett ytterligare testamente behövs tillkommer en kostnad på 500 kr. I priset ingår inte översättning och registrering hos notarius publicus.

Ladda ner din värdecheck.

Boka tid för rådgivning på familjensjurist.se eller 0771-771 070.

Tillbaka till toppen