Brf Ômsedal

Ski-in/ski-out & utsikt över Funäsfjället!

Ômsedal ligger mitt i hjärtat av Funäsdalens skidanläggning precis vid foten av fjället. Här byggs 19 unika arkitektritade bostäder med Townhouse-känsla, ski-in/ski-out läge och utsikt över Funäsfjället.

I samband med denna säljstart vänder vi oss exklusivt till er som gjort en intresseanmälan för projektet eller någon av bostäderna. Ni får en chans att boka en bostad nu innan vi går till allmän säljstart.

I denna säljstart kommer vi släppa samtliga av projektets 15 Townhouselägenheter. Planerade bostäder i husets souterrängplan kommer att säljas senare.

Townhouselägenheterna är alla unika men kan grovt delas in i tre olika typer:

8 st - 73-77 kvm - Belägna med fasad mot Parkstigen. Två av bostäderna med gavelläge.

6 st - 97-101 kvm - Belägna mot Kåvanvägen och backen. En av bostäderna med gavelläge.

1 st - 132 kvm - Belägen även den mot Kåvanvägen och backen.

För att få en bra överblick över projektet, de olika bostädernas placering i huset och prislista etc. se www.erikolsson.se/omsedal. Särskilt Boväljaren som du hittar genom sidans meny i nederkant brukar vara uppskattat för att få en bra överblick av olika placeringar och priser.

Visningar

Då bostäderna säljs på ritning finns inget på plats att del av förutom själva läget.

Det går bra att åka ut och besöka platsen själv där husets placering kommer att vara i korsningen Kåvanvägen och Parkstigen, nära Parkenliften.

Köpanmälan

Är du intresserad av att gå vidare med ett köp så behöver du göra en köpanmälan. Du behöver endast skicka in en köpanmälan, den gäller för alla lägenhetstyper. En köpanmälan är inte bindande.

Din köpanmälan ska vara gjord senast onsdag den 12 januari kl 12:00.

Köpare 1
Köpare 2

✶ Obligatoriska fält

Så går det till

Tidpunkt för den intresseanmälan du tidigare har gjort ligger till grund för turordning för det fall att du gör en köpanmälan i samband med säljstarten.

Din faktiska köplats vid säljstarten avgörs av hur många som gör en köpanmälan.

Det spelar ingen roll om du skickar din köpanmälan tidigt eller sent, eftersom turordningen redan är bestämd, viktigast är att du har skickat in din köpanmälan senast onsdag den 12 januari kl 12:00 för att vara med i första tilldelningen.

Med start torsdag den 13 januari börjar vi att kontakta er i turordning. När det är din tur får du ta ett beslut utifrån de bostäder som då är tillgängliga. Därefter skickar vi ett digitalt bokningsavtal som signeras med Bank-ID och du betalar en bokningsavgift på 30 000 kr.

Nästa steg att skriva ett förhandsavtal och du behöver då uppvisa ett lånelöfte. Förhandsavtal tecknas efter att föreningens kostnadskalkyl är upprättad och intygsgiven, det är beräknat till slutet februari/början av mars.

För mer information och villkor se projekthemsidan www.erikolsson.se/omsedal

Du är även välkommen att kontakta ansvarig mäklare med dina frågor.

Fredrik Hellström
076-634 75 13

Tillbaka till toppen