Brf Parkstigen

Köpanmälan VIP-säljstart Brf Parkstigen

I samband med denna säljstart vänder vi oss exklusivt till er som gjort en intresseanmälan för projektet i tidigt skede. Ni får en chans att boka en bostad nu innan vi går till allmän säljstart.
 
I denna säljstart kommer vi släppa tio av projektets 18 parhus.

Brf Parkstigen ligger vid foten av Funäsdalsberget, bara 200 meter från Parkenliften och med skogen i ryggen där längdspåren passerar och Ljusnan rinner förbi alldeles bakom. Läget är kanske ett av områdets bästa. I alla fall om du vill åt den bekväma närheten men samtidigt inte vill bo mitt i smeten. Projektet består av 18 parhuslägenheter där 10 släpps till försäljning i en första etapp. Byggnaderna uppförs med liggande mörkt pigmenterad träpanel som tillsammans med spröjsade röd-bruna fönsterpartier och dörrar ger ett stilrent och varmt tidlöst intryck. Invändigt är standarden hög med bland annat kök från Vedum och där eldstad ingår som standard likväl som bastu med direkt access via badrummet till altanen. Kanske en badtunna här? Stora balkonger, de flesta vända i syd eller väst med utsikt mot fjället och backarna.

  

Köpanmälan

Är du intresserad av att gå vidare med ett köp så behöver du göra en köpanmälan. Du behöver endast skicka in en köpanmälan, den gäller för alla lägenhetstyper. En köpanmälan är inte bindande.

Din köpanmälan ska vara gjord senast onsdag den 18 maj kl 12:00.

Köpare 1
Köpare 2

✶ Obligatoriska fält

Så går det till

Tidpunkt för den intresseanmälan du tidigare har gjort ligger till grund för turordning för det fall att du gör en köpanmälan i samband med säljstarten.

Din faktiska köplats vid säljstarten avgörs av hur många som gör en köpanmälan.

Det spelar ingen roll om du skickar din köpanmälan tidigt eller sent, eftersom turordningen redan är bestämd, viktigast är att du har skickat in din köpanmälan senast onsdag den 18 maj kl 12:00 för att vara med i första tilldelningen.

Efter köpanmälan stängt den 18 maj börjar vi att kontakta er i turordning. När det är din tur får du ta ett beslut utifrån de bostäder som då är tillgängliga. Därefter skickar vi ett digitalt bokningsavtal som signeras med Bank-ID och du betalar en bokningsavgift på 30 000 kr.

Du är välkommen att kontakta ansvarig mäklare med dina frågor.

Per Östberg

08-55 55 13 07

per.ostberg@erikolsson.se

Tillbaka till toppen