Planerat
Hällevik / Sölvesborg

Skogshaga

Fakta
Antal bostäder
36
Antal rum
3 rum och kök
Boyta
81 kvm
Priser
2 335 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerbostadshus
TIPSA

NYPRODUKTION PÅ IDYLLISKA HÄLLEVIK, LISTERLANDET, SÖLVESBORG

Skogshaga kan bli ditt framtida drömboende i avkopplande miljö på idylliska Hällevik som är ett av Listerlandets genuina fiskelägen med anor från en sedan länge svunnen tid. Nu erbjuder vi ett modernt, bekvämt och klimatsmart boende för dig som vill leva lite mer bekymmersfritt. Med omedelbar närhet till kritvita stränder, charmiga småbåtshamnar, mysiga krogar och vidsträckta strövområden över urberget Stiby Backe med skön natur kan varje vardag bli till lyx. Strandvallen, hemmaborg för allsvenska Mjällby AIF, ligger bara ett par välriktade utsparkar från Skogshaga. En kort promenad bort finns dessutom en av Blekinges finaste campingar, uppvärmda utomhusbassänger och inte minst det anrika Hällevikslägret som fostrat ungdomar från när och fjärran under det gångna seklet. Listerlandet kan bland mycket annat även stoltsera med en mycket fin och välskött golfklubb samt en av Europas längsta gång- och cykelbroar, omtalad världen över för sin unika design. Denna bro leder dig över viken in till Sölvesborgs medeltida stadskärna där samhällsservice, personlig shopping samt god mat och dryck väntar. Sölvesborg med sin vidsträckta bokskog och Listerlandet med sina cykelvägar till alla fiskelägen likt ett pärlband längs kusten ger såväl kropp som själ välbehövlig stimulans. Här är livet gott helt enkelt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Intresseanmälan

Intresseanmälan
Fakta
Antal bostäder
36
Antal rum
3 rum och kök
Boyta
81 kvm
Priser
2 335 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerbostadshus
TIPSA
Mäklare
  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

SKOGSHAGA, ETT BEKVÄMARE BOENDE
Skogshaga blir ett trivsamt hem för människor i livets alla åldrar och lite bekvämare för dig som gärna vill lämna den stora villans krav på underhåll och trädgårdsarbete. Skogshaga kommer att bli ett skönt boende där du kan njuta av vardagen. Skogshaga kommer att bestå av 36 lägenheter fördelade på två föreningar. I den första etappen med beräknad inflyttning under det fjärde kvartalet 2024 erbjuds 12 lägenheter fördelade på tre huskroppar. Samtliga är rymliga trerummare om 81 kvm men med olika lägen och fördelar. I den andra och tredje etappen som planeras att byggas samtidigt med beräknad inflyttning under det fjärde kvartalet 2025 kommer utöver trerummare även klokt planerade tvårummare att erbjudas.

Totalt planeras 36 bostadsrättslägenheter fördelade på 8 huskroppar i tvåvåningshus med hiss. I den första etappen erbjuds 12 lägenheter fördelade över 3 huskroppar. Samtliga är rymliga trerummare om 81 kvm med olika lägen och fördelar beroende på hur just du vill bo. I den andra och tredje etappen kommer både två- och trerummare att erbjudas. Kika gärna in i bostadsväljaren på projekthemsidan för att bekanta dig med de olika lägenheterna. I bostadsrättsföreningen byggs också ett gemensamhetshus med kök och bastu, lägenhet till övernattande gäster, boulebana, ute-gym, grillplats för de stora och lekplats åt de små. Parkeringen är förberedd för ladd-box till elbilar och möjlighet att låna golfbilar som enkelt tar dig till närområdets alla aktiviteter kommer att finnas. Lägenheterna är smart planerade, ljusa och rymliga. Planlösningen är öppen och skapar utrymme för socialt umgänge men också för avskildhet när man så önskar. Grundstandarden är hög men kanske vill du välja till ett inglasat uterum för att förlänga sommaren eller göra andra tillval efter eget tycke och smak. Med tillvalsväljaren anpassar du enkelt materialval som skapar ditt personliga hem.
Välkommen till ett bättre boende helt enkelt.

Inflyttning för etapp 1 är beräknad till Q4 2024.
Inflyttning för etapp 2 & 3 är beräknad till Q4 2025.

EXTERIÖRT
Byggnadernas fasader är av målad, liggande träpanel som ger ett stilfullt intryck. Fönsterpartier i flera olika väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Ytterdörren är stilren med högsmalt fönster. Lägenheterna på markplan har uteplats och de på andra plan har balkong/terrass. Genom tillvalsväljaren kan lägenheterna i markplan kompletteras med ett härligt uterum som förlänger dagar, kvällar och årstider. Husen har två våningar och är utrustade med hiss. Det kommer att finnas ett gemensamhetshus där föreningen och medlemmarna kan ha olika typer av aktiviteter som lockar till umgänge med goda vänner eller mellan de boende i området. Släktforskning, vinprovning, grillning eller berättarkvällar är bara några exempel på intressanta och trevliga inslag i livets vardagslunk. Under planeringen av Skogshaga har trivsel och trygghet varit starka ledord. Här ska du kunna umgås och känna dig trygg tillsammans med dina grannar. I anslutning till varje lägenhet finns ett rymligt förråd som smidigt nås via loftgången och vid parkeringen är det förberett för laddning av elbilar.

INTERIÖRT
Lägenheterna är smart planerade, ljusa och rymliga. Planlösningen är öppen och skapar utrymme för socialt umgänge men också för avskildhet om man så vill. Genom tillvalsväljaren anpassar du enkelt materialvalen efter just din smak och skapar din personliga lägenhet. Badrummen är välutrustade och helkaklade med WC, dusch, handfat med skåp samt tvättmaskin och torktumlare. ”Master bedroom” är välplanerat och rymligt, här sover du gott. Den öppna och härliga umgängesytan mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas, antingen i goda vänners lag, eller bara njuta av en lugn och härlig hemmakväll.


LISTERLANDET, DÄR SOMMAREN BOR
Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet, en halvö med öppet hav där sommaren bor. Här finner du ett stort antal kritvita sandstränder i vikar skyddade av karga nabbar. Här finns cykelleder och otaliga strövområden, bland annat på Stiby Backe. Detta urberg som bildades för minst hundra miljoner år sedan och erbjuder en vild, vacker och förtrollande natur utöver det vanliga. På Stiby Backe kan du se den senaste inlandsisens rörelseriktning i stenhällarnas mönster, reflektera vid gravhögarna från bronsåldern eller andas djupt i avenbokskogen. Listerlandets genuina fiskelägen ligger längs med den flera mil långa kusten och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Utanför Listerlandets östra strandlinje ligger det mytomspunna Hanö med engelsk kyrkogård, bönsäck och högt belägen fyr. Till Hanö tar du dig med färja eller egen båt. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd via Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över.
Skogshaga ligger på det idylliska fiskeläget Hällevik, bara några hundra meter från stranden. Här kan du njuta av det bästa naturen kan ge och ändå ha omedelbar närhet till restauranger, småbåtshamnar, uppvärmda utomhusbassänger, affär, bussförbindelser, grundskola, ute-gym, tennis- och padelbanor. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt. Här kan du vara aktiv på så många olika sätt eller koppla av fullständigt om och när du så önskar.

SKOGSHAGA,
ETT PERSONLIGT HEM SKAPAT FÖR TRIVSEL
Lägenheterna är smart planerade, ljusa och rymliga. Planlösningen är öppen, skapar utrymme och bjuder in till umgänge men också för avskildhet om man så vill. Genom tillvalsväljaren anpassar du enkelt materialvalen efter just din smak och skapar ditt personliga boende. Badrummen är välutrustade och helkaklade med WC, dusch, handfat med skåp samt tvättmaskin och torktumlare. ”Master bedroom” är välplanerat och rymligt, här sover du gott. Den öppna och härliga umgängesytan mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att trivas, antingen i goda vänners lag, eller bara njuta av en lugn och härlig hemmakväll.

TILLVALSVÄLJARE
Markera nedan länk, kopiera och klistra in i ny sida för Plan 1:
wisibel.com/c/reformhus/brfsillastryparen3rumplan1/

Markera nedan länk, kopiera och klistra in i ny sida för Plan 2:
wisibel.com/c/reformhus/brfsillastryparen3rumplan2/

Framöver kommer vi att finnas på Mjällby AIF:s arena, Strandvallen, vid allsvenska matcher för att informera om Skogshaga.
Vi kommer även att finnas på andra publika platser under hösten förutom vårt kontor på Stortorget 3 i Sölvesborg.
Mer information om tid och plats finns på vår hemsida och sociala medier


RESERVATIONER
Bilder är framtagna digitalt och i ett tidigt skede, avvikelser kan förekomma.
Föreningen förbehåller sig rätten till ändringar i material och konstruktioner samt att ersätta berörd produkt med likvärdig.

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen