Mäklare Stockholm

Din mäklare i Stockholm

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Stockholm hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Sedan starten 1997 har vi vuxit till att bli en av Stockholms innerstads största och mest anlitade mäklarbyråer. Vi försöker hela tiden hitta nya områden att etablera oss i och satsar mycket på att våra mäklare ska vara lokala. Vi vet att en mäklare som kan fokusera på ett särskilt område har störst chans att uppnå bäst resultat när de ska sälja ditt hus, villa eller lägenhet.

Köpa eller sälja bostad i Stockholm

Välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Stockholm om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Stockholm? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Värdera din bostad med oss

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Frida Brunn f.d. Klaesson, mäklare på Erik Olsson. Område Lilla Essingen.

Frida Brunn f.d. Klaesson

Tillbaka till toppen