Våra områden med lokala mäklar

Våra områden

Vi finns idag i Stockholm,  Göteborg, Helsingborg, Varberg, Kalmar, Karlstad, Örebro, Nyköping, Södertälje, Malmö, Lund, Trelleborg, Kristianstad, Skanör-Falsterbo, Sölvesborg, Sandviken och Österlen, och vi söker hela tiden efter nya områden att etablera oss i.

Vårt första stora kontor i Stockholm öppnade på Sveaplan 2003 och idag ligger huvudkontoret på näst intill samma adress på Sveavägen 147. Malmökontoret öppnade 2005, Göteborgskontoret 2007 och filialen i Skanör slog upp portarna 2008. Sedan dess har vi öppnat kontor i Lund, ytterligare ett i Stockholm och Malmö och vi söker hela tiden efter nya möjligheter att etablera oss. Några av våra senaste etableringar är Karlstad, NyköpingTrelleborgTäby, Nacka/Älta och Örebro som öppnar 2020. Under 2021 har vi etablerat oss i HelsingborgKalmarSödertälje och Österlen. Vår tillväxtresa fortätter under 2022 och vi öppnar nu kontor i Haninge, HudviksvallHärnösand (Kramfors och Sollefteå), JönköpingSölvesborgSandvikenSundsvallVärmdö och Ystad

Våra mäklare är lokala

Med det menar vi kort och gott att våra mäklare är dedikerade till ditt område via ett fokusområde. Ett fokusområde består av ca 1000 bostäder. Vi vet att en mäklare som kan fokusera på ett område får möjlighet att bli expert på just det specifika området. På så vis vet din mäklare vad som pågår och vad som skett historiskt på säljmarknaden där du bor. Det i sin tur leder till att din bostad kan säljas utifrån de absolut bästa förutsättningarna. 

En riktigt lyckad

bostadsaffär

 

När du har hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen