Mäklare Örebro

Din mäklare i Örebro

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Örebro hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Örebro kallas Sveriges hjärta och är beläget i mitten av landet. Den vackra citykärnan med kullerstensgator och grönska samt vatten som rinner genom staden gör Örebro till det självklara valet när du är intresserad av att byta bostad. Vattnet mynnar ut i Hjälmaren där man bland annat hittar den populära ön Vinön som bjuder på dans och trevligt bad på sommaren. Örebro är en cykelstad där man har närhet till allt. Även om du vill bo på landet så har du maximalt 20 minuters bilväg till city.

Köpa eller sälja bostad i Örebro

Kontakta våra mäklare i Örebro om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

Mitt i centrala Örebro på Stortorget 4 har vi vårt kontor. Här jobbar fastighetsmäklare med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i hela kommunen. 

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen