Din mäklare i Örebro

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Örebro hjälper dig till en lyckad affär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga.

Örebro kallas Sveriges hjärta och är beläget i mitten av landet. Den vackra citykärnan med kullerstensgator och grönska samt vatten som rinner genom staden gör Örebro till det självklara valet när du är intresserad av att byta bostad. Vattnet mynnar ut i Hjälmaren där man bland annat hittar den populära ön Vinön som bjuder på dans och trevligt bad på sommaren. Örebro är en cykelstad där man har närhet till allt. Även om du vill bo på landet så har du maximalt 20 minuters bilväg till city.

I city finns många sevärdheter som bland annat Wadköping, Örebro slott, stadsparken och vackra naturreservat. Stan erbjuder även ett brett utbud av restauranger, caféer och shopping. Bara tio minuter utanför city hittar du Marieberg köpcentrum för den som är sugen på shopping.

Varmt välkomna till Örebro där leenden möts av kärlek!

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen