Mäklare Stockholm

Din mäklare i Stockholm

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Stockholm hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Våra mäklare i Stockholm

Sedan starten 1997 har vi vuxit till att bli en av Stockholms innerstads största och mest anlitade mäklarbyråer. Vi försöker hela tiden hitta nya områden att etablera oss i och satsar mycket på att våra mäklare ska vara lokala. Vi vet att en mäklare som kan fokusera på ett särskilt område har störst chans att uppnå bäst resultat när de ska sälja ditt hus, villa eller lägenhet. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Stockholm och dess olika områden, såsom Bromma, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Huddinge, Hägersten, Enskede, Kungsholmen, Lidingö, Solna, Sundbyberg, Södermalm, Spånga, Nacka, Norrmalm, Täby, VasastanÄlvsjö och Östermalm. Kontakta våra fastighetsmäklare i Stockholm om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu i Stockholm

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Stockholm? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Stockholm? 

 Boka värdering

Våra mäklare

Frida Brunn f.d. Klaesson, mäklare på Erik Olsson. Område Lilla Essingen.

Frida Brunn f.d. Klaesson

Tillbaka till toppen