Mäklare Bromma

Din mäklare i Bromma

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Bromma hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Bromma

I Bromma arbetar mäklare med lång erfarenhet och god lokalkännedom. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja ditt hus eller lägenhet. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. Kontakta våra mäklare i Bromma om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. De förmedlar framgångsrikt hus och villor såväl som bostadsrätter. 

Köpa eller sälja bostad 

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Bromma och dess olika områden, såsom Abrahamsberg, Alvik, Annedal, Beckomberga, Brommaplan, Bällsta, Mariehäll, Nockeby, Norra Ängby, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda och Äppelviken. Kontakta våra fastighetsmäklare i Stockholm om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Bromma? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Bromma?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Bromma

Rune Granlund, mäklare på Erik Olsson. Område Stockholm.

Rune Granlund

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Bromma

Tillbaka till toppen