Mäklare Gärdet och Östermalm

Din mäklare på Gärdet och Östermalm

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare på Gärdet och Östermalm hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Våra mäklare på Gärdet och Östermalm

Vi har förmedlat bostäder på Östermalm och Gärdet i många år. Tack vare det har våra mäklare många års samlad erfarenhet och en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap om Gärdet och Östermalm samt tillhörande områden, såsom Djurgården, Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen. Det har också gett ett stort kund- och spekulantregister i dessa områden. 

Köpa eller sälja bostad

Du är välkommen att kontakta våra mäklare på Gärdet och Östermalm om du vill om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Lägenheter till salu

Letar du efter ett ny bostadsrätt på Gärdet eller Östermalm? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av din lägenhet på Gärdet eller Östermalm?

 Boka värdering

Marcus Löf, mäklare på Erik Olsson. Område Östermalm, Stockholm.

Marcus Löf

Reg. Fastighetsmäklare / VD Franchise
Niklas Zander, mäklare på Erik Olsson. Område Gärdet, Östermalm.

Niklas Zander

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Rebecka Wallerius, mäklare på Erik Olsson. Område Gärdet.

Rebecka Wallerius

Tillbaka till toppen