Mäklare Gärdet och Östermalm

Din mäklare på Gärdet och Östermalm

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare på Gärdet och Östermalm hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Vi har förmedlat bostäder på Östermalm och Gärdet i många år. Tack vare det har våra mäklare många års samlad erfarenhet och en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap om Gärdet och Östermalm samt tillhörande områden, såsom Djurgården, Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen. Det har också gett ett stort kund- och spekulantregister i dessa områden. 

Köpa eller sälja bostad på Gärdet och Östermalm

Varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Gärdet och Östermalm om du vill om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bostadsaffär.

Lägenheter till salu

Letar du efter ett ny bostadsrätt på Gärdet eller Östermalm? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen