Mäklare Hägersten

Din mäklare i Hägersten

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Hägersten hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

I Hägersten har du både nära till Mälarens vatten med mysiga badplatser och promenadstråk, samtidigt som du har Stockholms stadspuls på kort avstånd. För dig som uppskattar bra restauranger i närområdet är Hägersten ett bra val! 

Våra mäklare i Hägersten

Våra mäklare i Hägersten har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på områdena runt Hägersten, såsom Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp. Kontakta våra fastighetsmäklare i Hägersten om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Hägersten? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Hägersten?

 Boka värdering

Christian Grsic , mäklare på Erik Olsson. Område Västertorp/Fruängen.

Christian Grsic

Therese Jarmunger, mäklare på Erik Olsson. Område Hägerstensåsen.

Therese Jarmunger

Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Bostäder till salu i Hägersten

Tillbaka till toppen