Mäklare Hägersten

Din mäklare i Hägersten

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Hägersten hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

I Hägersten har du både nära till Mälarens vatten med mysiga badplatser och promenadstråk, samtidigt som du har Stockholms stadspuls på kort avstånd. För dig som uppskattar bra restauranger i närområdet är Hägersten ett bra val! 

Köpa eller sälja bostad i Hägersten

Tack vare många års erfarenhet i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp har våra mäklare en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap kring området, vilket innebär en trygghet för dig som ska köpa eller sälja bostad. Tveka inte att kontakta våra fastighetsmäklare i Hägersten om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Hägersten? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen