Mäklare Haninge

Din mäklare i Haninge

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Haninge hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.​

Våra mäklare i Haninge

Våra mäklare i Haninge har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder.  

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter i Haninge. Funderar du på köpa eller sälja en bostad i Haninge har våra mäklare kunskapen och erfarenheten att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Haninge? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Haninge?

 Boka värdering

Sanna Bergström, Erik Olsson

Sanna Bergström

Kristoffer Eriksson, mäklare på Erik Olsson. Område Stockholm.

Kristoffer Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Niklas Lundmark, mäklare på Erik Olsson. Område Haninge .

Niklas Lundmark

Lynn Treard, mäklare på Erik Olsson. Område Haninge.

Lynn Treard

Reg. Fastighetsmäklare
Gustav Larsson, mäklare på Erik Olsson. Område Haninge.

Gustav Larsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
David Folke, mäklare på Erik Olsson. Område Vega.

David Folke

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Tillbaka till toppen