Mäklare Kungsholmen

Din mäklare på Kungsholmen

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad bostadsförsäljning.

Våra mäklare på Kungsholmen

Vi har funnits på Kungsholmen under hela Erik Olssons historia och det har gjort att vi stolt kan säga att våra mäklare är experter på Kungsholmen och EssingeöarnaVi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Kungsholmen och tillhörande områden, såsom Fredhäll, Kristineberg, Marieberg, Lilla Essingen, Lindhagen, Stadshagen och Stora Essingen. Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare på Kungsholmen om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Lägenheter till salu

Letar du efter en ny bostadsrätt på Kungsholmen? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet på Kungsholmen?

 Boka värdering

Våra mäklare

Tillbaka till toppen