Mäklare Nacka

Din mäklare i Nacka

TIPSA
TIPSA

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Köpa eller sälja bostad i Nacka

Tack vare många års erfarenhet i Nacka och tillhörande områden, såsom Boo, Fisksätra-Saltsjöbaden, Finnboda, Henriksdal, Jarlaberg, Järla sjö, Kvarnholmen, Nacka strand, Orminge, Saltsjö-Duvnäs, Sickla, Skuru och Älta har våra mäklare en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap kring området, vilket innebär en trygghet för dig som ska köpa eller sälja bostad. Tveka inte att kontakta våra fastighetsmäklare i Nacka om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Nacka? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu 

Kontor i Nacka

Välkommen till vårt Nacka-kontor på Ältavägen 202 i Älta. Du får gärna titta in på en kopp kaffe, så att vi kan hjälpa till med tankar kring bostadsköp och försäljning.

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen