Mäklare Täby

Din mäklare i Täby

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Täby hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Täby kommun ligger bara två mil från Stockholm och här bor du med närhet till naturen, skärgården, innerstaden och Arlanda. 

Våra mäklare i Täby

Vi har etablerat oss i Täby med flera starka mäklare som har lång erfarenhet av att sälja hus och lägenheter i kommunen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Går du i flyttankar? När det blir dags att sälja ditt hus eller lägenhet i Täby kan du vara säker på att våra mäklare ser till att du får en trygg och väl genomförd affär.

Vi kan stolt säga att våra mäklare har en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap om Täby och områdena runt Täby, såsom Arninge, Ella Gård, Ella Park, Enebyberg, Ensta, Erikslund, Gribbylund, Hägerneholm, Lahäll, Lövbrunna, Näsbypark, Skarpäng, Löttingelund, Täby Kyrkby, Ullna Strand, Vallabrink, Vallatorp och Visinge. 

Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Bostäder till salu i Täby

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Täby? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill. 

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Täby?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Täby

Danis Ayoubi, mäklare på Erik Olsson. Område Täby.

Danis Ayoubi

Reg. Fastighetsmäklare
Kerstin Fröjdh, mäklare på Erik Olsson. Område Täby, Enebyberg .

Kerstin Fröjdh

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Line Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Täby, Vaxholm, Kungsholmen.

Line Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Bostäder till salu i Täby

Tillbaka till toppen