Mäklare Täby

Din mäklare i Täby

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Täby hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Vi har etablerat oss i Täby med flera starka mäklare som har lång erfarenhet av att sälja bostäder i kommunen. Alla mäklare har dessutom en stark lokalkännedom och kan områdena de verkar i utan och innan. Flera av dem bor dessutom i Täby själva. 

Täby kommun ligger bara två mil från Stockholm och här bor du med närhet till naturen, skärgården, innerstaden och Arlanda. Du hittar vårt kontor på Boulevarden 58 i Täby Park.

Köpa eller sälja bostad i Täby

Går du i flyttankar? När det blir dags att sälja ditt hus eller lägenhet i Täby kan du vara säker på att våra mäklare ser till att du får en trygg och väl genomförd affär.

Vi kan stolt säga att våra mäklare har en enastående lokalkännedom och gedigen kunskap om Täby och områdena runt Täby, såsom Arninge, Ella Gård, Ella Park, Enebyberg, Ensta, Erikslund, Gribbylund, Hägerneholm, Lahäll, Lövbrunna, Näsbypark, Skarpäng, Löttingelund, Täby Kyrkby, Ullna Strand, Vallabrink, Vallatorp och Visinge. Kontakta våra mäklare i Täby om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i TäbySök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen