Mäklare Trelleborg

Din mäklare i Trelleborg

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Trelleborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Väljer du att bosätta dig i Trelleborg får du småstadskänsla med närhet till det mesta. Här finns gågatan, butiker, konstgallerier, stadsparken, skolor och annat som gör att du kommer leva ett bekvämt och enkelt liv. På bara en halvtimma tar du dig med tåg till närbelägna Malmö. Trelleborg växer ständigt och är en attraktiv plats att bo på. Kontakta oss om du är intresserad av att bosätta dig i Trelleborg!

Våra mäklare i Trelleborg

Våra mäklare i Trelleborg har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Trelleborg och dess olika områden, såsom Anderslöv, Beddingestrand-Skateholm, Bingsmarken, Böste, Centrum, Granlunda, Gislövs Läge, Gislövs Strandmark, Hallasvängen, Högalid, Klagstorp, Knäckekärr, Kurland, Kyrkoköpinge, Smygehamn, Skegrie, Simremarken, Skateholm, Stavstensudde, Väster, Änghög och Östra Stranden. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Trelleborg? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu. Du kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Trelleborg?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Trelleborg

Emma Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Live/Varvsstaden, Trelleborg.

Emma Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Johan Odell, mäklare på Erik Olsson. Område Trelleborg.

Johan Odell

Reg. Fastighetsmäklare
Johanna Mjöfors, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö, Trelleborg.

Johanna Mjöfors

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Klaus Lohmeier, mäklare på Erik Olsson. Område Trelleborg.

Klaus Lohmeier

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Ola Persson, mäklare på Erik Olsson. Område Näset/Trelleborg.

Ola Persson

Reg. Fastighetsmäklare
Pebbles Jönsson, mäklare på Erik Olsson. Område Trelleborg.

Pebbles Jönsson

Bostäder till salu i Trelleborg

Tillbaka till toppen