Mäklare Trelleborg

Din mäklare i Trelleborg

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Trelleborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Väljer du att bosätta dig i Trelleborg får du småstadskänsla med närhet till det mesta. Här finns gågatan, butiker, konstgallerier, stadsparken, skolor och annat som gör att du kommer leva ett bekvämt och enkelt liv. På bara en halvtimma tar du dig med tåg till närbelägna Malmö. Trelleborg växer ständigt och är en attraktiv plats att bo på. Kontakta oss om du är intresserad av att bosätta dig i Trelleborg!

Köpa eller sälja bostad i Trelleborg

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Trelleborg och dess olika områden, såsom Anderslöv, Beddingestrand-Skateholm, Bingsmarken, Böste, Centrum, Granlunda, Gislövs Läge, Gislövs Strandmark, Hallasvängen, Högalid, Klagstorp, Knäckekärr, Kurland, Kyrkoköpinge, Smygehamn, Skegrie, Simremarken, Skateholm, Stavstensudde, Väster, Änghög och Östra StrandenKontakta våra mäklare i Trelleborg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Trelleborg? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen