Din mäklare i Uppsala

TIPSA
TIPSA

Erik Olsson Fastighetsförmedling har funnits i mer än 20 år och räknas idag som ett av Sveriges största mäklarföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Skåne – och från och med nu även här i Uppsala. Hos oss tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 11 åren.

Där vi finns ser vi till att bli lokala experter. Alla våra mäklare har därför sina särskilda fokusområden som de kan utan och innan. Det betyder att vi vet exakt hur din lokala marknad ser ut. Det betyder också att vi redan har kontakt med spekulanterna som letar efter det du ska sälja. 

Vi som arbetar på Erik Olsson här i Uppsala har lång erfarenhet av stan. Därför vågar vi kalla oss för lokala experter, även om Erik Olsson Fastighetsförmedling är nyinflyttad. Hör av dig till oss om du är nyfiken på att veta vad din bostad kan vara värd, eller kanske få förslag på vart du kan flytta härnäst. Vi finns här för att hjälpa dig.

Varmt välkommen till Erik Olsson Uppsala

Vill du boka Erik Olsson-bussen? 

KLICKA HÄR

Våra mäklare

Fredrik Hällström

Fredrik Hällström

Ulrika Skatt Bolander

Ulrika Skatt Bolander

Daria Varedian

Daria Varedian

Tillbaka till toppen