• Bostad såld via Erik Olsson
  • Bostad till salu

Din mäklare i Uppsala

TIPSA

Våra mäklare i Uppsala hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson Fastighetsförmedling tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste nio åren.

Vare sig du är intresserad av att köpa eller sälja bostad i Uppsala kan du känna dig trygg i att vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling Uppsala har lokala mäklare med full koll på marknaden. Med Uppsala som vårt fokusområde är vi lokala experter med lång erfarenhet, vilket bland annat innebär att vi känner väl till bostadsrättsföreningarna, var närmsta förskola ligger och hur man når rätt spekulanter.

Uppsala är idag en av städerna i Sverige med störst tillväxt och omsättning. Med goda kommunikationer till Stockholm och Arlanda, stora företagssatsningar och en aldrig sinande ström av universitetsstudenter gör det Uppsala till en av Sveriges mest spännande bostadsmarknader.

Hör av dig till oss om du är nyfiken på att veta vad din bostad kan vara värd, eller kanske få förslag på vart du kan flytta härnäst. Vi finns här för att hjälpa dig.

Varmt välkommen till Erik Olsson Uppsala

Våra mäklare

Fredrik Hällström

Fredrik Hällström

Ulrika Skatt Bolander

Ulrika Skatt Bolander

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält