Mäklare Varberg

Din mäklare i Varberg

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Varberg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Varberg

Vi har funnits i Varberg sedan 2012 och är idag en etablerad aktör i regionen. Vårt mål är att växa och bli ännu större, utan att för den skull tumma på kvalitén på vår tjänst eller vårt personliga engagemang. Våra mäklare brinner för att förmedla bostäder till våra kunder i vackra Varberg där havet är ständigt närvarande. Här bor du i en småstadsidyll med närhet till både Köpenhamn och Göteborg. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Varberg och dess olika områden, såsom Apelviken, Apelvikshöjd, Balgö Brygga, Barnabro, Björketorp, Björkäng, Brages gränd, Breared, Brunnsberg, Bua, Centrum, Derome, Erlandsgården, Frillesås, Galtabäck, Gamla Köpstad, Getterön, Glommen, Grimeton, Göingegården, Himle, Horred, Hunnestad, Hästhaga, Karl Gustav, Karlberg, Kungsäter, Kärradal, Lilla Träslöv, Lugnet, Löftadalen, Mariedal, Norrdal, Norvära, Rolfstorp, Skällinge, Stråvalla, Sunvära, Söder, Södra Näs, Tors Gränd, Tranelyckan, Trädlyckan, Träslöv, Träslövsläge, Trönninge, Trönningenäs, Tvååker, Tångaberg, Valinge, Vare, Veddige, Väröbacka, Åkulla, Årnäshalvön, Åskloster, Äckregården, Ästad och Öster. Kontakta våra mäklare i Varberg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu i Varberg

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet i Varberg? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Varberg? 

 Boka värdering

Vårt mäklarkontor i Varberg

Välkommen till vårt kontor i Varberg. Du får gärna titta in på en kopp kaffe, så att vi kan hjälpa till med tankar kring bostadsförsäljning eller köp.

Besöksadress

Norrgatan 3, 432 41 Varberg
Telefon: 0771-551 000
E-post: mail@erikolsson.se
Öppet enligt överenskommelse. Vår kundtjänst är öppen mån-fre: 11-18, söndag: 12-16

 

Våra fastighetsmäklare i Varberg

Anna Åberg, mäklare på Erik Olsson. Område Breared & Karlberg.

Anna Åberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Emilia Franzon, mäklare på Erik Olsson. Område Varberg.

Emilia Franzon

Frida Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Söder.

Frida Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Helena Berggren, Erik Olsson

Helena Berggren

Lindie Petrofski Lotzner, mäklare på Erik Olsson. Område Varberg.

Lindie Petrofski Lotzner

Natascha Auer, Erik Olsson

Natascha Auer

Urban Ackre, mäklare på Erik Olsson. Område Göingegården, Lugnet, Trönninge.

Urban Ackre

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Varberg

Tillbaka till toppen