Försäljning pågår
Öjersjö / ÖJERSJÖ

Sörgården i Öjersjö

Fakta
Antal bostäder
28
Antal rum
5 rok
Boyta
121 - 139 kvm
Priser
7 350 000 - 8 950 000 kr
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendeform
Kedjehus
TIPSA

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Bland skog och sjöar i det nya området Gökegård i Öjersjö växer flera familjevänliga grannskap fram. Vill du bo i ett modernt hus med solceller på taket och carport med laddplats har du kommit rätt. Välkommen till Sörgården, här planerar Bonava uppföra 28 Svanenmärkta kedjehus med äganderätt i tre olika storlekar.

Fakta
Antal bostäder
28
Antal rum
5 rok
Boyta
121 - 139 kvm
Priser
7 350 000 - 8 950 000 kr
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendeform
Kedjehus
TIPSA
Mäklare
  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska som bidrar till biologisk mångfald. I Sörgården är det inte bara huset som är byggt hållbart, här är det också enkelt för din familj att leva hållbart. Med den egentillverkade energin från solcellerna på taket kan ni både köra bilen och värma upp huset och den el ni inte själva förbrukar säljer ni enkelt vidare. Dessutom är alla hem i Sörgården Svanenmärkta vilket betyder att de bland annat har energisnåla lösningar som håller nere driftkostnaderna och miljömärkningen ger er möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. I grannskapets gemensamma förråd finns det trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel som du delar med grannarna - vilket är bra för både plånboken och miljön.

Vakna till fågelkvitter och doften av skog, samtidigt som du har gångavstånd till centrum med mataffär, kollektivtrafik och skola. Alla hus har separat tvättstuga, två badrum och 3-4 sovrum. För barn med spring i benen bjuder Sörgården på generösa södervända trädgårdar med gott om plats för studsmatta och fotbollsmål. En kort promenad bort ligger inte bara en badplats, utan även områdets gemensamma naturlekplats.

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen