Slutsålt
Vemdalen / Klövsjö

Brf Klövsjö fjällby

Fakta
Bostadsutvecklare
Reinova Properties
Arkitekt
Gisterå Sjöstrand arkitekter
Antal bostäder
15
Antal rum
2 - 3 rum + loft
Boyta
24,4 till 59,2 kvm
Priser
1 625 000 kr - 2 875 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Fristående hus
Beräknad inflytt
Från Q4 2022
TIPSA

SLUTSÅLT!

Här i populära Klövsjö planerar Reinova Properties att uppföra en bostadsrättsförening med fritidsbostäder i vacker svensk fjällmiljö. Här i byn nedanför nya Hotell Klövsjöfjäll har du gångavstånd till skidområdet och service. Föreningens 15 lägenheter är alla egna fristående byggnader med tillhörande uteplats. Byggnaderna uppförs med stående mörk träpanel som tillsammans med gråa plåtdetaljer och fönsterinfattningar ger ett tidlöst intryck. Invändigt är standarden hög med exempelvis vitpigmenterad ekparkett, gråa kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux och kaklade badrum med klinkergolv och komfortvärme. På tomten finns både parkering och låsbart förråd/skidbod. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin fjällmiljö och bra skidåkning. Priser från 2 825 000 kr för de stora husen och från 1 625 000 kr för de små husen. Tillträde preliminärt Q4 2022 för stora husen och Q4 2023 för de små husen. SLUTSÅLT!

Intresseanmälan

Intresseanmälan
Fakta
Bostadsutvecklare
Reinova Properties
Arkitekt
Gisterå Sjöstrand arkitekter
Antal bostäder
15
Antal rum
2 - 3 rum + loft
Boyta
24,4 till 59,2 kvm
Priser
1 625 000 kr - 2 875 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Fristående hus
Beräknad inflytt
Från Q4 2022
TIPSA
Mäklare

Per

Östberg

Mäklare

  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

I projektet finns två olika hustyper:

STORHUS, den största lägenhetstypen om 3 rok + loft om ca 59 kvm boa.
Priser från 2 825 000 kr, Månadsavgift 2 453 kr.
Preliminärt tillträde Q4 2022.

STUDIOHUS, den mindre hustypen om 2 rok + loft, ca 24,4 kvm.
Priser från 1 625 000 kr. Månadsavgift 1429 kr.
Preliminärt tillträde Q4 2023.

Byggnadernas fasader av mörkpigmenterad stående träpanel ger tillsammans med gråa fönsterinfattningar, plåtinfattningar som tak, hängrännor och stuprör ett tidlöst och sobert intryck. Invändigt håller bostäderna hög standard där de nordiska stilrena materialen och tonerna skapar ett lugn. Genomgående enstavigt parkettgolv av härdad vitpigmenterad ek och väggar och tak klädda av gråpigmenterad slätspontspanel, speglade innerdörrar även de i grått. Kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux samt blandare från FM Mattsson. Utrustning och inredning varierar något beroende på hustypstyp.

Alla bostäder har altaner om ca 2x3 meter i standardutförande och är belägna i syd eller i väst.

INFLYTT
Preliminärt under Q4, 2022 avseende de stora husen om 59,2 kvm. De mindre husen har beräknad inflytt ett år senare, Q4 2023.

OMRÅDET, BERGEN OCH NATUREN
Klövsjö och Storhogna är två sammankopplade skidområden som erbjuder åkning på två fjäll med mycket varierad skidåkning. I Klövsjö väljer du mellan carvingbackar med snäll lutning eller så satsar du på området med tre fina men utmanande svarta backar som gett Klövsjö epitetet "Skidåkarnas skidort". Med Solliften tar du dig snabbt till Storhogna där backarna är gröna, blå och röda och ligger så högt belägna att du åker på 100% natursnö. För barnen finns Valles miniland i Klövsjö och vid Solliftens topp väntar Valles Skogsbrant med en skogsbana för hela familjen. I Storhogna finns också ett barnområde med rullband och lekland intill Storhogna-M.

Som längdskidåkare i Klövsjö kan du både njuta av fjällvidderna och utmana dig med mer krävande träningsrundor. I direkt anslutning till Hotell Klövsjöfjäll finns ett 3 och ett 5 kilometer långt längdspår med elljus som är tänt till klockan 22:00. På Klövsjötoppen finns preparerade spår på 8 kilometer, 5 kilometer och 2,5 kilometer. Du kan endera parkera vid Sångbäckens stugby eller ta liften Klövsjö Express till toppen för att nå längdspåren. De maskinpreparerade spåren ger vanligtvis en riktigt lång säsong som sträcker sig från mitten av november fram till slutet av april.

Här bor du också nära skoterleder som tar dig igenom vacker natur och är en upplevelse för både stora som små.

Sommartid erbjuder Klövsjö en golfbana med 18-hål där man kan uppleva annorlunda golf med fjällen som kuliss. Det finns också fina vandringsleder till bland annat Fettjeåfallet, ett spektakulärt vattenfall som är värt ett besök. Vandra, fika, bada vid vattenfallets fot och bara njut. Det finns också båtar och kanoter att hyra för att spendera lite tid på sjön. Eller varför inte testa på fiskelyckan där främst abborre, gädda och sik nappar. Vandring och cykling blir allt mer populärt och de senaste åren är det lika populärt att turista här oavsett årstid.

I byn Funäsdalen finns all tänkbar service likväl som badplatser i Funäsdalssjön.

ÖVRIGT
Projektet byggs som fritidshus i bostadsrättsform.
Förråd/Skidbod byggs på tomten och alla lägenheter har ett eget låsbart utrymme om ca 1 kvm.
Parkering anläggs på respektive tomt. Alla lägenheter får två parkeringsplatser.

För mer utförlig beskrivning av projektet, bostadstyperna och materialval se Leveransdeklaration och Ritningar som du hittar under menyn Dokument på sidan.

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen