Försäljning pågår
Funäsdalen / Övr. områden

Kåvans Fjällby

Fakta
Bostadsutvecklare
Reinova Properties
Arkitekt
Gisteråsjöstrand
Antal bostäder
8
Antal rum
4 rum
Boyta
74 kvm
Priser
Från 2 645 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Parhus
Beräknad inflytt
Prel vår 2022
TIPSA

Nybyggda parhuslägenheter vid Kåvan!

Här vid Kåvanområdet i Funäsdalen uppför Reinova Properties nu 8 smakfulla parhuslägenheter i vacker svensk fjällmiljö med gångavstånd till skidlift, längdspår och närhet till skoterleder. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin miljö och bra skidåkning. Husen har en tidlös gestaltning med fasader strukna med järnvitrol som åldras vackert. Invändigt är standarden hög med smakfulla stilrena materialval. Från altanen i väst har du utsikt mot Funäsdalsberget och till Kåvanliften promenerar du på 10-15 minuter. Funäsdalsberget har en fallhöjd om drygt 300 meter och härlig panorama utsikt över vacker fjällmiljö. Skidsystemet med 17 nedfarter har varierande svårighetsgrad och erbjuder något för alla. Gondolen transporterar dig från byn till toppen både sommar som vinter. I byn Funäsdalen finns all tänkbar service. Produktionstid är beräknad till mellan 10-14 månader. Inflyt preliminärt under Q2, 2022. Fasta priser. Endast en parhuslägenhet kvar!

Intresseanmälan

Intresseanmälan
Fakta
Bostadsutvecklare
Reinova Properties
Arkitekt
Gisteråsjöstrand
Antal bostäder
8
Antal rum
4 rum
Boyta
74 kvm
Priser
Från 2 645 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Parhus
Beräknad inflytt
Prel vår 2022
TIPSA
Mäklare

Fredrik

Hällström

Mäklare

 • Detta projekt
 • Stilren och tidlös gestaltning
  Stilren och tidlös gestaltning
 • Järnvitrol, altaner och skyddad entré
  Järnvitrol, altaner och skyddad entré
 • Sällskapsrum
  Sällskapsrum
 • Öppet mot kök
  Öppet mot kök
 • Loft med två sovrum och litet allrum
  Loft med två sovrum och litet allrum
 • Badrum med bastu
  Badrum med bastu
 • Flygvy med de blivande husen
  Flygvy med de blivande husen
 • Flygvy mot Funäsdalsberget, Ljsunan till vänster, projektplats i mitt av bild.
  Flygvy mot Funäsdalsberget, Ljsunan till vänster, projektplats i mitt av bild.
 • Ut på längd eller skotertur?
  Ut på längd eller skotertur?
 • Planritning Parhus
  Planritning Parhus

Beskrivning av projektet

Husen har en tidlös gestaltning med stående träpanel struken med järnvitror som åldras vackert och gråa fönsterinfattningar samt plåtinfattningar som tak hängrännor och stuprör. Invändigt håller bostäderna hög standard där de nordiska stilrena materialen och tonerna skapar ett lugn. Lägenheterna är alla om ca 74 kvm och 4 rum varav 3 sovrum. I väst finns altanen med utsikt mot fjället och alldeles bakom rinner Ljusnan förbi.

Invändigt håller lägenheterna en hög standard med sobra moderna men tidlösa toner. Genomgående enstavigt parkettgolv av härdad vitpigmenterad ek och väggar och tak klädda av gråpigmenterad slätspontspanel, speglade innerdörrar även de i grått. Kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux samt blandare från FM Mattsson. Uppvärmning sker via elradiatorer.

Entréplan
- Hall med grått golv av kompositkeramik, en garderob och plats för avhängning. Från hallen når du ett av sovrummen, badrum och sällskapsrum.

- Sovrum med två garderober och fönster mot väster samt mindre fönster på gavel.

- Badrum med grått klinkergolv och kaklade väggar, ett mindre vädringsfönster mot öst. Det finns dusch med vikbara väggar av klarglas, wc, handfat, spegel med belysning och en kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare i ett. Glasdörr in till bastu med aggregat från Tylö.

- Sobert grått kök från Marbodal med vitvaror från Electrolux i inbyggt eller rostfri design. Det finns kyl/frys, inbyggnad diskmaskin med frontlucka lika kökets övriga luckor, inbyggnadsugn, induktionshäll och kolfilterfläkt.

- Allrum som delvis är öppet till nock, stora spröjsade fönsterpartier och utgång till altan i väst. Rummet ligger i delvis öppen planlösning mot kök. Centralt placerad trapp som sammanbinder de båda våningsplanen.

Övervåning
- Ovan trappen finns ett loft öppet ner mot vardagsrum som kan nyttjas som extra sällskapsyta. Kanske som läshörna eller tv-rum?

Från loftet når du de båda sovrummen samt dörr in till förråd under snedtak.

-Sovrum 1 med fönster mot gavel och en mindre klädkammare/garderob.

- Sovrum 2 med fönster mot gavel, något större med plats för dubbelsäng.

Området
Med över 300 meters fallhöjd finns här skidåkning med både branta och svåra partier som kräver lite mer, långa härliga sluttningar och roliga skogspartier. För den som hellre åker längdskidor är det bara några hundra meter till närmsta längdspår och här finns totalt ca 300 km välpreparerade spår inom Nordic Ski systemet som är sammanlänkat mellan byar och dalgångar. Här finns även ca 450 km välpreparerade skoterleder för skoterentusiasten. Men även aktiviteter året om. Allt fler besöker fjällen för vandring, mountainbike, fiske eller paddling.

Inne i byn Funäsdalen finns all tänkbar service likväl som badplatser i Funäsdalssjön.

Övrigt
Projektet byggs som bostadsrätt. Avgifterna är beräknade till 2 561 kr/månad.
Förråd/Skidbod byggs på tomten och alla lägenheter har ett eget utrymme.
Produktionstid beräknas till 10-14 månader. Det betyder preliminärt under Q2, 2022.
För mer utförlig beskrivning av materialval se Leveransdeklaration som du hittar under menyn Dokument på sidan.
Under Dokument finns även ritningar.

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen