Försäljning pågår
Länna / SKOGÅS

BRF Korallroten

Fakta
Bostadsutvecklare
Bronstornet Fastigheter AB
Antal bostäder
12
Antal rum
2 - 5 rum och kök
Boyta
49 - 133 kvm
Priser
2 690 000 kr - 5 590 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Parhus och småhus
TIPSA

Moderna bostäder omringade av natur och sjö!

Välkomna till ditt nybyggda hus på en fridfull återvändsgata, där en unik möjlighet att förvärva ett modernt parhus omgiven av grönska i det åtråvärda villakvarteret i Länna. Detta hem är smakfullt anpassat till omgivningen med en samtida arkitektur som präglas av stora ljusinsläpp och exklusiva materialval, tillsammans med en öppen planlösning som främjar gemenskap och samhörighet. Vid arkitektens skapande gjordes flera premiumtillval som nu lyfter vardagen till en extra nivå av lyx. Ytskikten präglas av modern elegans med ljusa väggar, naturmaterial och ljus parkett i samtliga rum. Bostadsrättsföreningen omfattar 12 bostäder, fördelat på 4 parhus och 4 studiohus. Beläget i en eftertraktade Länna präglas området av en lugn atmosfär och rymmer många barnfamiljer. Drevviken och det charmiga Lännabadet ligger inom gångavstånd, medan Länna köpcentrum erbjuder bekvämligheter på promenadavstånd. Här finns även populära Engelska skolan i Länna, förskolor, busshållplats och lekparker. Med endast 20 minuters avstånd till centrala Stockholm och naturen som närmaste granne, är det lätt att trivas för hela familjen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan
Fakta
Bostadsutvecklare
Bronstornet Fastigheter AB
Antal bostäder
12
Antal rum
2 - 5 rum och kök
Boyta
49 - 133 kvm
Priser
2 690 000 kr - 5 590 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Parhus och småhus
TIPSA
Mäklare

Joakim

Bogeling

Mäklare

  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

Brf Korallroten ligger vackert beläget i området i Länna vid sjön Dreviken. Föreningen består av 12 bostäder som ligger både i Parvillor och Minivillor. Alla bostäder har egen uteplats, en parkeringsplats, och del i förråd.

Den exteriöra gestaltningen flörtar både med det traditionella och moderna och ger ett tidlöst sobert intryck. Stående pigmenterad träpanel och svarta fönsterinfattningar och plåtdetaljer. Planlösningarna är väl genomarbetade med fin rumsdisposition och ytan på de rätta ställena. Invändigt är standarden hög med exempelvis ekparkett, natur designats kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux och kaklade badrum med klinkergolv.


VILLA-TYPER
I projektet finns tre olika typbostäder:

Parvilla-Stor innefattar en bostad om ca 133 kvm
Parvilla-Mellan innefattar en bostad om ca 85 kvm
Minivilla innefattar en bostad om ca 49 kvm

Se under dokument för ritningar, placering, priser och status.

INFLYTT
December 2024 - Februari 2025

Läs gärna mer om projektet på deras hemsida; https://brfkorallroten.se/

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen