Försäljning pågår
Farsta / Klockelund Strand

Klockelund Strand

Fakta
Antal bostäder
104
Antal rum
1 - 2 rum och kök
Priser
Pris från 1 550 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerhusbostad
TIPSA

Fåtal bostäder kvar. Juridisk person OK. Fri uthyrning i andrahand.

Nya lägenheter med härligt sjöläge i Klockelund Strand, Farsta! Bostäderna erbjuder en snygg design med modern inredning, stora glaspartier, takterrass, balkong eller uteplats mot sjön. Ett antal lägenheter har även upp till fyra meter i takhöjd och loft. Här kan du njuta av sjöutsikten och ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. I föreningen finns en härlig gemensam gård. Föreningen tillåter fri uthyrning i andrahand och juridisk person som köpare. Länk till bostadsväljaren: https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/sh0vp9se

Fakta
Antal bostäder
104
Antal rum
1 - 2 rum och kök
Priser
Pris från 1 550 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerhusbostad
TIPSA
Mäklare
  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

Bostäderna erbjuder en snygg design med modern inredning, stora glaspartier, takterrass, balkong eller uteplats mot sjön. Ett antal lägenheter har även upp till fyra meter i takhöjd och loft. Här kan du njuta av sjöutsikten och ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren.

Det nya bostadsområdet ligger mellan Perstorpsvägen och Drevviken i Farsta.

Brf Klockelund Strand är en äkta förening med totalt 104 bostadsrätter. Föreningen registrerades 2021 och byggår är 2024. Föreningen äger marken. I föreningen finns gemensamt barnvagns- och cykelförråd samt externa förråd att hyra. I föreningen finns en härlig gemensam gård. Föreningen tillåter fri uthyrning i andrahand och juridisk person som köpare.

I närheten av bostadsområdet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat ett ute-gym, en frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb.
Det är lätt att trivas i Farsta! Med Magelungen på ena sidan och Drevviken på den andra har du alltid nära till strandliv och promenadstigar. Under kalla vintrar spolas skridskobanan vid Farsta Gård. Farsta är ett område i snabb utveckling. Här planeras ett av Stockholms största omvandlingsprojekt med tusentals nya bostäder och ett moderniserat centrum. Det finns bra kommunikationer och närhet till all tänkbar service vilket gör Farsta till ett expansivt nav i södra Stockholm.

Länk till bostadsväljaren:
https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/sh0vp9se

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen