Försäljning pågår
Hagastaden / STOCKHOLM

Lokstallarna

Fakta
Bostadsutvecklare
Einar Mattsson
Antal bostäder
66
Antal rum
1 - 4 rok
Boyta
29 - 97 kvm
Priser
3 050 000 - 11 790 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerbostadshus
Beräknad inflytt
Sommar 2024
TIPSA

Parkläge och områdets lägsta belåning!

I ett av Hagastadens bästa lägen, där Norra Stationsparken möter den gröna och luftiga Hälsingegatan, uppför Einar Mattssons Brf Lokstallarna. Inflyttning är planerad att starta redan sommaren 2024 och Brf Lokstallarna kommer att ha lägst belåning av alla föreningar i Hagastaden och kan komma att sänkas ytterligare om ränteläget så kräver. Husen utmärks av karaktäristiska, ljusa fönstervalv i gatuplan som för tankarna till såväl kyrkorum som klassiska järnvägsstationer. Lokstallarnas industriella tema plockas upp även i inredningens utformning med detaljer som går igen i både trapphus och bostädernas fasta interiör. Vissa av lägenheterna har balkonger i syd eller väst och vissa med grön utsikt. Här finns även bostäder med privata terrasser likväl som flera gemensamma takterrasser med utekök, utegym och loungeytor. För mer information, priser och status besök www.brflokstallarna.se

Fakta
Bostadsutvecklare
Einar Mattsson
Antal bostäder
66
Antal rum
1 - 4 rok
Boyta
29 - 97 kvm
Priser
3 050 000 - 11 790 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Flerbostadshus
Beräknad inflytt
Sommar 2024
TIPSA
Mäklare
  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

Lokstallarna ligger mitt i Hagastaden och har områdets kanske bästa läge med utsikt mot Norra Stationsparken och lummiga breda Helsingegatan. Här finns fin fina lägenheter, många med balkonger i syd eller väst och grön skön utsikt. Här finns även bostäder med privata terrasser och eget växthus. Hög exklusiv standard både i bostäderna likväl som i husets gemensamma ytor. Vad sägs om gemensam takterrass med utegym, utekök och loungeytor? Det kan du njuta av här! Dessutom har Lokstallarna lägst belåning i Hagastaden. Så vill man bo här borde Lokstallarna vara första valet!

Lokstallarna består av totalt cirka 243 bostadsrätter samt 10 lokaler anpassade för gym, restaurang eller annan service varav etapp 1 består av 66 bostadsrätter som nu släppts till försäljning. Lokstallarna blir Einar Mattssons fjärde bostadsprojekt i området och ligger invid Norra Stationsparken.

Den nya stadsdelen Hagastaden, beläget mellan Vasastan och Solna, har vuxit fram till en populär urban och levande stadsdel med ett varierat utbud av såväl bostäder, service och handel som grönområden och promenadstråk. Området som är ett av Stockholms största utvecklingsområden beräknas stå färdigt 2030.

För mer information, priser och status besök www.brflokstallarna.se

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen