Försäljning pågår
Costa Blanca Norte / Benidorm

Sunset Waves

Fakta
Antal bostäder
268
Antal rum
3 till 5 rum
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendeform
Lägenhet i flerbostadshus
TIPSA

Lägenheter med havsutsikt mot Poniente Beachfront.

I den södra och lite lugnare delen av Benidorm ligger Playa Poniente, här bygger TM-Group just nu Sunset Waves. Två torn som kommer att omfatta totalt 268 lägenheter. Lägenheter med 2-3 sovrum med stora terrasser och fantastisk utsikt. Sunset Waves har en fantastisk design med en touch av sofistik. Det är ett kolossalt projekt på över 20 000 m2 som omfattar gemensamma rekreationsområden på totalt mer än 10 000 m2, välskötta trädgårdar, 3 pooler, 3 jacuzzier, en avslappnad lounge med 2 barer, en våt och en torr. Bada och sola vid poolerna eller ströva runt i över 2000m2 naturområde. Projekt omfattar även ett stort idrottsområde som den mest kräsne idrottare finner tillfredställelse. Här finns uppvärmd pool, tennisbana, paddelbana, multisportbana, boulebanor och ett 150m2 panorama gym. De som föredrar avkoppling och lugn och ro kan njuta av avslappningsområdet som omfattar: picknickområden, schackbord och massagerum med bastu. Barnens lekplats, klätterväggen och poolen inom säkerhetsområdet är det perfekta stället att låta dina barnen aktivera sig på. Kom och se och upplev detta när som helst!

Intresseanmälan

Intresseanmälan
Fakta
Antal bostäder
268
Antal rum
3 till 5 rum
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendeform
Lägenhet i flerbostadshus
TIPSA
Mäklare

Jan

Löwes

Kontaktperson

  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

I den södra och lite lugnare delen av Benidorm ligger Playa Poniente, här bygger TM-Group just nu Sunset Waves. Två torn som
kommer att omfatta totalt 268 lägenheter. Lägenheter med 2-3 sovrum med stora terrasser och fantastisk utsikt.
Sunset Waves har en fantastisk design med en touch av sofistik. Det är ett kolossalt projekt på över 20 000 m2 som omfattar gemensamma rekreationsområden på totalt mer än 10 000 m2, välskötta trädgårdar, 3 pooler, 3 jacuzzier, en avslappnad lounge med 2 barer, en våt och en torr. Bada och sola vid poolerna eller ströva runt i över 2000m2 naturområde. Projekt omfattar även ett stort idrottsområde som den mest kräsne idrottare finner tillfredställelse. Här finns uppvärmd pool, tennisbana, paddelbana, multisportbana, boulebanor och ett 150m2 panorama gym. De som föredrar avkoppling och lugn och ro kan njuta av avslappningsområdet som omfattar: picknickområden, schackbord och massagerum med bastu. Barnens lekplats, klätterväggen och poolen inom säkerhetsområdet är det perfekta stället att låta dina barnen aktivera sig på. Kom och se och upplev detta när som helst!

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen