Mäklare Kalmar

Din mäklare i Kalmar och på Öland

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Kalmar och på Öland hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Kalmar och på Öland

Vårt team i Kalmar och på Öland har tillsammans 48 års erfarenhet av att sälja bostäder. Det gör oss till lokala experter som vet exakt hur marknaden ser ut där du bor. Hittills har vi hjälpt över 2000 kalmarbor att sälja sina bostäder med gott resultat, vilket vi såklart är stolta över. Kontakta oss om du vill göra en trygg och lyckad försäljning!

Köpa eller sälja bostad

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Kalmar eller på Öland? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus, fritidshus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen