Mäklare Malmö

Din mäklare i Malmö

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Malmö hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Köpa eller sälja bostad i Malmö

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Malmö om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

2005 öppnade Erik Olsson Fastighetsförmedling sitt första Skånekontor, vilket även var det första utanför Stockholm. Idag har vi två kontor i Malmö, ett i Lund, ett i Skanör-Falsterbo samt ett i Kristianstad och ett i Åhus.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i MalmöSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Jan Sturesson-Rodrigues, mäklare på Erik Olsson. Område Västra Malmö, Svedala.

Jan Sturesson-Rodrigues

Maja Ristic Johnsson, mäklare på Erik Olsson. Område Bellevue Sjösida, Fridhem, Nya Bellevue, Rosenvång och Solbacken.

Maja Ristic Johnsson

Tillbaka till toppen