Mäklare Svedala

Din Mäklare i Svedala

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Svedala, Bara och Klågerup hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Väljer du att bosätta dig i Svedala kommun får du småstadskänsla med närhet till det mesta. Här ligger bland annat orterna Bara och Klågerup. I Svedala lockar den underbara bokskogen, några av landets bästa golfbanor, all service man kan tänka sig och otroligt många strövområden med ett rikt djur- och naturliv. Svedala kommun har ett gott rykte inom skola och omsorg, vilket göra att många flyttar hit från storstaden. Det är också en kommun som satsar stort och det händer otroligt mycket här just nu. Kontakta oss om du är intresserad av att bosätta dig i Svedala kommun!

Köpa eller sälja bostad i Svedala

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Svedala om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.  

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Svedala? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen