Mäklare Svedala

Din mäklare i Svedala

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Svedala, Bara och Klågerup hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Väljer du att bosätta dig i Svedala kommun får du småstadskänsla med närhet till det mesta. Här ligger bland annat orterna Bara och Klågerup. I Svedala lockar den underbara bokskogen, några av landets bästa golfbanor, all service man kan tänka sig och otroligt många strövområden med ett rikt djur- och naturliv. Svedala kommun har ett gott rykte inom skola och omsorg, vilket göra att många flyttar hit från storstaden. Det är också en kommun som satsar stort och det händer otroligt mycket här just nu. Kontakta oss om du är intresserad av att bosätta dig i Svedala kommun!

Våra mäklare i Svedala

Våra mäklare i Svedala har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Svedala om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.  

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Svedala? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus eller lägenhet i Svedala?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Svedala

Erik Sonne, mäklare på Erik Olsson. Område Svedala.

Erik Sonne

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Jan Sturesson-Rodrigues, mäklare på Erik Olsson. Område Klagshamn, Svedala.

Jan Sturesson-Rodrigues

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Joakim Johansson, mäklare på Erik Olsson. Område Djupadal, Svedala.

Joakim Johansson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Bostäder till salu i Svedala

Tillbaka till toppen