Försäljning pågår
Trilsbergsäng / Varberg

Trilsbergsäng etapp 2

Fakta
Antal bostäder
6
Antal rum
4 - 6
Boyta
97 och 134 kvm
Priser
Från 4 850 000 kr
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendeform
Friliggande villor
Beräknad inflytt
Hösten 2025
TIPSA

Kedjehus i ett eller två plan i Pilgläntan, Varberg.

I den andra etappen av Trilsbergsäng erbjuder Derome sex kedjehus som ligger i en mjuk båge med berget som närmsta granne. Kedjehusen kan du få antingen som ett enplanshus på 97 kvadratmeter eller som ett 1,5-planshus på 134 kvadratmeter oavsett vilken tomt du väljer. Båda varianterna ger dig ett hus med minst 3 sovrum, en social öppen yta med ryggåstak och två toaletter. I Pilgläntan, Varberg bor du i ett naturomgivet och familjärt grannskap med närhet till skola, förskola och sportcenter.

Fakta
Antal bostäder
6
Antal rum
4 - 6
Boyta
97 och 134 kvm
Priser
Från 4 850 000 kr
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendeform
Friliggande villor
Beräknad inflytt
Hösten 2025
TIPSA
Mäklare
  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

Enplanshus på 97 kvadratmeter
På entréplanet kommer du in i en separat hall med praktisk klädförvaring. Från hallen tar du steget in i den öppna planlösningen med kök och vardagsrum. Här ger ryggåstaket en härlig rymd och de stora fönsterpartierna mot baksidan släpper in naturligt ljus året om. För att skapa sköna sociala ytor för umgänge, öppnar det klassiska U-köket upp mellan kök och vardagsrum och stärker känslan av gemenskap. Huset har tre sovrum, varav det ena med en walk-in-closet, och det finns både ett badrum med tvättdel och en gästtoalett.

1,5-planshus på 134 kvadratmeter
Väljer du att köpa huset färdigställt i 1,5 plan, så får du i stort sett ett likadant entréplan som i enplansvarianten. Men, det minsta sovrummet blir istället ett kontor eller klädkammare. WC flyttas upp, blir större och får får sällskap av ett allrum, ett stort sovrum och en klädkammare. Är ni många i familjen? Här har du också möjlighet att göra om allrummet till ett ytterligare sovrum, mot en tillvalskostnad.
Trähus med solceller på taket

Kedjehusen byggs i trä och får grå träfasader och mellangrå takpannor. Till huset finns en uppfart med plats för minst två bilar och ett utvändigt förråd. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan.
Lugnt och mysigt område

Husen ligger utmed en lugn gata och gränsar till Trilsberget med mysig promenadslinga och utsiktsplats. I Pilgläntan finns det mesta för dig som gillar att bo bekvämt nära naturen. Här samsas villor, kedjehus, bostadsrätter och hyreslägenheter omgivna av böljande fält, vidsträckta ängar och mysiga skogsdungar. På några minuter är du ute från huset och kan gå på mjuka promenadstigar, cykla på trixiga MTB-slingor eller leka på den populära lekplatsen. I närheten finns också skola, förskola och sportcenter. Tio minuter bort går stadsbussen till Varbergs centrala delar, med torget, butiker och tågstationen

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen